Review produse romanesti

By Tuesday, January 11, 2011

Produsele romanesti sunt printre preferatele multora dintre noi, ca vorba aia “ce e de-al nostru e mai bun”. Sunt de acord, produsele romanesti sunt bune, intr-adevar si tocmai de aceea am hotarat sa fac acest review. Desi nu detin multe produse de-ale noastre, asa cum ar trebui din moment ce vorbesc despre ele, m-am hotarat totusi sa va impartasesc si voua experienta mea cu cele pe care le-am incercat. Sper sa va fie de folos si, cine stie, sa le incercati daca n-ati facut-o pana acum! 

Voi incepe cu produsele marca Farmec. Produsele Farmec sunt recunoscute datorita calitatii si originalitatii si utilizeaza ingrediente naturale sau sintetice, selectionate din bogatia naturala a solului si florei romanesti.  ( idee preluata de pe site-ul official:D, ah ce bine suna! ), fiind in prezent liderul pietei de produse cosmetice romanesti.

Crema hidratanta delicata cu Echinacea si Migdale pentru ten uscat si sensibil


Despre crema:

Crema se adreseaza tenurilor sensibile, iritabile cu tendinţă de deshidratare, contine ulei de migdale, extract de Echinacea, vitamina E si promite sa confere pielii hidratarea şi elasticitatea de care are atâta nevoie.

Parerea mea:

Am folosit-o destul de mult timp, peste un an de zile. Probabil ca de aceea nu mai avea acelasi efect ,,fain,, pe care-l avusese la inceput, cand imi alunga iritatiile rapid si sigur. Cert este ca face ceea ce promite: hidrateaza, catifeleaza chiar foarte bine, nu este grasa deci intra rapid in piele, plus ca are un miros foarte placut si usor. Este o crema usoara, potrivita tenurilor sensibile (precum al meu) si ar trebui folosita mai des decat o faceam eu...marturisesc, nu o foloseam zilnic asa cum ne indeamna specialistii de pe site-ul Farmec, ci doar de 2-3 ori pe saptamana, dupa ce faceam baie. Concluzia mea: este eficienta, face ce promite, mie mi-a facut bine.

Tin sa mentionez faptul ca tenul meu este extrem de sensibil, suparacios, imbufnat si dificil. Se inroseste ingrozitor uneori, se irita, apar cosulete mici si multe iar cand apare cate-o ,,minune,, pe fata mea....acolo si ramane o perioada. :D De aceea, nu am prea experimentat cu multe tipuri de creme, ce am incercat si mi-a facut bine, aia am tot folosit. 

Demachiantul 2 in 1 cu Echinacea si Migdale

 




Despre demachiant:

Demachiantul se adreseaza tenurilor uscate si sensibile, la fel ca si crema de mai sus si are aceleasi ingrediente (Echinacea, ulei de migdale).

Parerea mea:

Este un demachiant bun, curata machiajul foarte bine, miroase la fel de bine ca si crema, are o consistenta cremoasa INSA, nu stiu, poate doar eu patesc, dar ma pisca ochii ingrozitor de la el. De aceea, incerc pe cat posibil sa evit contactul cu ochii. In rest, face ce promite.

Gel exfoliant Gerovital Plant

Despre gel:

Este destinat curatarii in profunzime a pielii. Contine granule naturale nonalergenice obtinute din Samburi de Piersica.  Complexul de principii active vegetale, obtinut din extract de Coada Calului, Nalba si Tei, confera produsului efecte emoliente, tonifiante si descongestionante, iar vitamina C intareste rezistenta vaselor capilare. Beneficii: ten curat, luminos, tonifiat.

Parerea mea:

L-am achizitionat o data si o sa-l achizitionez si a doua, si a treia oara si tot asa. Desi gramajul este destul de mic (40 ml ), in 4-5 luni de zile am consumat doar jumatate. Bineinteles, este recomandata utilizarea saptamanala, dar cum eu sunt mai lenesa si mai uituca (recunosc si incerc sa ma indrept!), il folosesc o data la doua saptamani, la trei, iar in anumite perioade chiar ma tin de regula: o data pe saptamana. Granulele din samburi de piersica curata delicat tenul fara sa-l agreseze (sunt mici), iar gelul intra treptat in piele, asa ca exfolierea este una potrivita pentru orice tip de ten, zic eu. Imi place mult faptul ca este gel, desi ma tenteaza sa incerc si crema exfolianta. Rezultat: tenul ramane catifelat, celulele moarte sunt inlaturate. Este un exfoliant foarte bun, il recomand.

Nu as putea sa inchei acest review si asa foarrrrte lung fara sa amintesc si de un produs pentru ingrijire corporala: celebrul Supliform.

 


Despre gel:

Daca nu ati auzit inca de el (desi ma indoiesc, noi fetele stim tot sau aproape tot), acesta este un produs romanesc care promite urmatoarele: „accelerarea microcirculatiei la nivelul articulatiilor, prevenirea si ameliorarea fenomenelor de celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite; are actiune relaxanta, decongestiva, confera pielii un aspect placut, catifelat si un tonus pozitiv al intregului organism.”

Parerea mea:          

Il folosesc saaptamanal, prin masaj cu un aparat din lemn, care are peri tot din lemn (il gasiti prin Carrefour, Kaufland), nu mai des, ca nu am rabdare (si atunci, masez 2 minute si gata – shame on me). Am celulita, , de disparut nu pot spune ca a disparut pentru ca de celulita nu se scapa cu una, cu doua cum incerc eu, INSA pielea arata mult mai bine si parca, parca s-a mai diminuat aspectul acela pe care nu si-l doreste nici una din noi, desi nu ma tin de el cum ar trebui. Adevarul e ca pielea se si simte mai bine. Supliform are consistenta unui gel, asa cum scrie si pe cutie, deci intra repede in piele, confera o senzatie de racoare – sau, cel putin, asa simt eu, si are un miros mentolat, placut.

Acestea fiind zise, inchei aici ca e tarziu! Urmeaza review la produse ELF.


Va pup!

KarmenB




You Might Also Like

0 comentarii

Leave me your comment