L'Oréal Préférence - Testat

După isprava cu henna neagră, am decis: revin treptat la o culoare mai deschisă, nu știu dacă blond sau șaten deschis, dar oricum ceva de genul. Așa-s eu, că azi vreau una, mâine alta sau, și mai rău, de la minut la minut mi-aș schimba culoarea părului.

Nu m-am mai vopsit cu vopsea cu amoniac de luni de zile, doar henna asta ce mi-am pus-o cap. Vopseaua L'Oréal am primit-o spre testare, dar mă bătea gândul s-o încerc înca dinainte să o primesc. Și m-am gândit eu așa, ce fain îmi pot deschide culoarea părului, de la ciocolatiul ăla închis, folosind o vopsea asemănătoare celei naturale a părului meu. N-am mai făcut treaba asta niciodată cu deschiderea culorii și deci nu mă pricep, de aici se trage și mirobolantul rezultat.

L'Oréal Préférence 6.23 - Toscane


Și-am ales un șaten deschis, irizat. Am așteptat nerăbdătoare curierul și parcă zilelele se făceau săptămâni și dânsul nu mai ajungea. M-am vopsit în data de 29 mai, ajutată de buna mea colaboratoare în astfel de chestiuni, mama.
Pachetul conține următoarele: 1 flacon cu gel colorant, 1 flacon cu o substanță numită Revelator de culoare, 1 balsam ce captează culoarea și o pereche de mănuși; bineînțeles, și un ghid de utilizare. 
Ce am remarcat ca fiind extrem de deranjator la această vopsea este mirosul foarte, foarte puternic de amoniac. Aproape înecăcios. Nu m-am așteptat de la o vopsea L'Oréal să miroasă așa tare a amoniac. Nici cele mai ieftine vopsele nu miroseau așa. Am suportat cu greu întregul proces, strâmbându-mă tot timpul. Măcar nu mi-au lăcrimat ochii ...

Balsamul l-am folosit după ce mi-am limpezit părul bine-bine cu apă, am consumat doar jumătate din tub deci îl mai pot folosi, deși nu prea cred că o s-o fac. 

Culoarea finală ... m-a dezamăgit total. Am sperat, am sperat și iar am sperat că îmi va deschide culoarea părului cu un ton, nu mai mult, nicidecum că mi-o va închide. Nu m-am așteptat la mari minuni și stiu că dacă vreau s-o deschid în felul ăsta, trebuie s-o fac cu răbdare, dar acum mi se pare că bat pasul de pe albă pe neagră și înapoi. După ce mi se decolorase părul binișor și mi se vedeau chiar suvițele mele blonde naturale, acum iarăși mi-e părul ciocolatiu închis. Sinceră să fiu, îmi vine să mă bat de toți pereții de ciudă. Nici chiar pe rădăcinile mele naturale nu se vede vreo schimbare în bine, deși sunt crescute vreo 4-5 cm. Totul e ciocolatiu închis.

Before
AfterÎn privința firului de păr,  nu am observat vreo modificare. E la fel de mătăsos, asta și datorită unei măști de care vă zic mai încolo, e doar mai strălucitor, dar asta din cauză că e proaspăt vopsit. Nu cred că o să mai încerc vreo vopsea L'Oréal, cel mai probabil mă întorc la cea care m-a mulțumit cel mai mult dintre toate testate - deloc puține. Nu dau nume, voi face o postare separată.


De asemenea, dacă mă decid totuși să merg către blond, poate voi încerca un decolorant, mă mai gândesc și mai studiez problema. Îmi dau seama că n-am eu atâta răbdare încât să trec din nuanțe în nuanțe până o deschid cum vreau eu. No way, nu am atâta timp de pierdut și ciocolatiul ăsta nu mi se pare mie că mă reprezintă. E timpul să mă întorc la origini :))


Voi ați încercat-o?
Labels: ,