Cea.Mai.Pudră


Pudra de orez. Scuzați exprimarea deficitară din titlu, dar este cea-mai-tare-pudră. Pentru mine, nu există pudră mai bună ca pudra de orez. Nici pudra de la cea mai tare firmă, care promite câte-n lună și-n stele. Nu există alta mai bună și-s convinsă de lucrul ăsta.Premise: ten mixt și răzgâiat. Nu-i place orice. Indiferent de ce fond de ten aplic și ce altă pudră, după 2-3 ore tenul lucește. După 4-5 ore e groaznic și după 6-7 ore facem petrecere că avem beculeț disco!

Vă voi spune acum în ce mod funcționează pudra de orez. Ei bine, pudra asta e genială. Să mai zic o dată? Genială. Cum să vă explic eu... matifiază, dar conferă un aspect radiant. Nu știu cum sună, dar așa arată și așa se simte. Imediat după ce o aplic, tenul arată radiant, dar dacă pun mâna este perfect mat și foarte, foarte catifelat.

Am testat pudra în toate situațiile posibile (aplicată dimineata la ora 10:30) la care am adăugat și 6-8 ore de lucru într-un mediu cu aer condiționat. E bine știut faptul că în orice tip de mediu, și dacă nu faci mare lucru, un ten mixt sau gras va ceda și va apărea excesul de sebum.

Mersul pe stradă, la 30 de grade, 30-40 de minute de mers cu troleul la peste 35 de grade înauntru, emoții maxime la examene când ma ia înfierbânțeala că nu-mi amintesc o chestie sau mersul cu mașina, fără aer condiționat, că doar testez rezistența pudrei.

Aplicată în jurul orei 10.30-11 dimineața și trecută prin atâtea, pudra mea a reușit să-mi mențină tenul perfect mat în zona frunții și doar ușor strălucitor pe nas unde, se înțelege, am mai multe probleme mai ales puncte negre cu nemiluita.

N-am făcut poze, că n-am avut efectiv când să fac și seara fața mea nu-i tocmai plăcută, mai ales după ce ma ocup de o grămadă de cliente...pretențioase din cale-afară. Va trebui să mă credeți pe cuvânt :D

Pudra este una translucidă, adică nu are culoare pe ten și nu influențează cu nimic nuanța fondului de ten, că-i ea mai deschisă sau că-i mai închisă. Și încă ceva important, nu-mi irită tenul. Cu mare regret am constatat că pudra translucidă Max Factor mi-a provocat o iritație neplăcută, ciudat că pe tenul altor persoane nu are 
nimic. 

Mai puteți citi un review foarte bun, cu poze, pe blogul Aurorei Toma. (link direct)

Pudra o găsiți pe următoarele site-uri: 

http://www.elemental.ro/482-pudra-de-orez.html   (link direct la pudră)    4.90 lei

sau dacă sunteți din Cluj, puteți da un mail celor de la http://kzarinne.ro/ în care să le cereți să vă aducă pudra de orez, pentru că asta n-o au pe stoc, dar o aduc la comandă. Și nu mai plătiți transport, pentru că mergeți după produse la sediul lor! Cât de tare-i asta?

Ce ziceți? O încercați ... Sau ați încercat-o deja?
Labels: