Emulsie Hidratanta-Vitaminizanta pentru gat si decolteu, Cosmetic Plant

By Sunday, May 08, 2011 ,

    Zilnic imi curat tenul. Zilnic aplic o crema hidratanta pentru a-mi pastra tenul catifelat si frumos. Saptamanal fac un gommage si aplic o masca. Dar oare de gat si decolteu ma ocup vreodata?
    Cea mai mare greseala pe care o facem noi, fetele, este faptul ca neglijam parti vitale ale corpului nostru, in intregul proces de ingrijire si infrumusetare: gatul si decolteul. La ce bun sa avem un ten frumos, daca gatul si decolteul striga "ajutor!" ? Stim toate cat de bine arata acestea daca au un aspect catifelat si luminos, daca dau senzatia de piele perfect hidratata si ingrijita. Tocmai asta nu faceam eu. Pana acum.

    Trebuie sa recunosc ca, pana de curand, nici nu imi trecea prin cap sa incerc vreun produs Cosmetic Plant. Asta s-a schimbat desigur, odata cu crema gommage atat de laudata de catre toate cele care au incercat-o. A urmat, apoi, emulsia hidratanta despre care va voi vorbi mai jos, cumparata intr-un acces de disperare deoarece "nu mi-am ingrijit corespunzator gatul si decolteul, e grav!" (glumesc).



    "Emulsie hidratanta-vitaminizanta pentru gat si decolteu". Un nume destul de lung pentru ceva atat de simplu. O folosesc de 3 saptamani, o data pe zi, dupa dus. Aceasta emulsie promite sa hidrateze pielea gatului si a decolteului,  conferindu-i elasticitate si fermitate. Contine "uleiuri naturale de măsline, cătină ÅŸi sâmburi de struguri, alături de vitamine (A, B5, E)". "Vitamina E, prezentă în milicapsulele verzi, se eliberează instantaneu în timpul masajului având efect antiinflamator ÅŸi antioxidant, blocând radicalii liberi ÅŸi prevenind îmbătrânirea prematură a pielii." (preluare de pe www.cosmeticplant.com )

    Parerea mea este una cat se poate de favorabila: aplicand-o conform instructiunilor, prin masaj usor, pielea gatului si a decolteului pare, intr-adevar, (si este) mult mai catifelata si ingrijita. Ba mai mult, mi se pare ca s-au redus si dungile subtirele de pe gat, pe care le vad mai ceva ca un om cu lupa, desi poate ca altcineva nu le-ar observa daca n-as mentiona aici :) . Dati-mi voie sa va spun ca am citit suficiente articole si pareri pe internet conform carora produsele special concepute pentru aceste zone ale corpului nu sunt necesare, insa ma simt mai in siguranta folosind un astfel de produs. Desigur ca si crema hidratanta pentru fata are beneficiile ei si chiar o folosesc si pe aceasta pentru gat si decolteu, insa nu ma declar nemultumita sau dezamagita in nici un fel de emulsia Cosmetic Plant.

    Trecand acum la alte lucruri mai "la subiect" (daca mai sunteti alaturi de mine:P), pot sa va spun ca: mirosul este unul tipic produselor bazate pe ingrediente naturale, nici insuportabil de rau, nici "delicios"; nu imi place consistenta, este destul de apos si, de multe ori, mi s-a intamplat sa dau pe jos, insa nu e un aspect deranjant; produsul intra rapid in piele, lasand-o catifelata, fooarte catifelata; produsul are culoare galbuie si minicapsule verzi de vitamina E. Buna combinatie. Per total, imi place mult.

   Pret: 11.50 lei.
   Recomand? Da!

   Voi cum ingrijiti zona gatului si a decolteului?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Suna super!
    Eu intind crema de fata atat pe gat, cat si pe decolteu (crema multiperformanta de la Ivatherm)..

    ReplyDelete
  2. foarte bine! important e sa nu uiti nici de gat, nici de decolteu:)

    ReplyDelete
  3. Nu am incercat acest produs dar am incercat crema gommage,cateva lotiuni demachiante,una cu macese,una cu musetel,lotiune tonica,crema de maini,crema de calcaie.
    Multumim de review! Pupici!

    ReplyDelete
  4. ma intereseaza sa testez si eu acest produs... poopici si te astept si pe blogul meu

    ReplyDelete

Leave me your comment