LOTD: Simple pink make-up

By Monday, May 02, 2011


    Azi va propun un look extrem de simplu si natural, realizat cu doar doua farduri (unul pentru highlight), foarte potrivit pentru zilele in care nu avem cheful sau timpul necesar sa realizam machiaje elaborate, colorate, vesele :) De asemenea, azi am incercat o noua tehnica de machiaj, foarte cunoscuta si folosita (doar eu traiesc pe alt Pamant si nu am incercat-o pana acum) si anume "contouring-ul". Dar acum mai bine va arat ce am facut si pasii pe care i-am urmat.

   Am inceput prin a pregati tenul. Inainte de toate, am aplicat o crema hidratanta potrivita tipului meu de ten, iar dupa cateva minute am aplicat primerul. Dupa 3-4 minute, am aplicat fondul de ten si am inceput sa fac machiajul ochilor.

   Am aplicat pe pleoape primer, fond de ten si pudra, apoi am ales o nuanta foarte deschisa si mata de roz, pe care am aplicat-o pe pleoapa si pana deasupra acesteia.


    Dupa aceea, am aplicat highlight-ul: un fard de culoarea vaniliei, insistand pe zona cea mai inalta a sprancenei si, de asemenea, pentru un plus de luminozitate privirii - si in coltul intern al ochiului. Urmatorul pas este aplicarea creionului de ochi, deasupra genelor si printre ele, un creion negru, care sa dea un plus de intensitate machiajului ( ca sa nu parem anemice :) ). Am aplicat acelasi creion si in partea inferioara a ochiului. Am aplicat mascara si atat cu machiajul ochilor.




   Revenind la machiajul fetei, am realizat un mic contouring, insistand pe zona nasului, apoi am aplicat blush-ul ( unul peachy ). Nu am uitat de buze, am ales un ruj intr-o culoare naturala si putin gloss peste. And you're done!




    Reminder: nu uitati de sprancenele bine conturate!

    Am folosit:

    Primer pentru fata Sephora
    Fond de ten Aerateint Pure, Vichy
    Blush-On, Flormar
    Pudra Farmasi (pentru pleoape)
    Primer e.l.f (pentru pleoape)
    Fard roz din trusa 88, Coastal Scents
    Fard de culoarea vaniliei, Wet'n'Wild
    Khol & Contour, Bourjois (Noir Expert)
    Mascara The Colossal Volum' Express, Maybelline (Black)
    True Color Lipstick, nuanta 20, Farmasi
    Gloss Juicy Tubes, Lancome

    Voi sunteti adeptele look-urilor naturale?

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Super dragalas .Si mie imi plac machiajele mai naturale si rapide totodata.Te pup frumoaso!

    ReplyDelete
  2. Un make up frumos si in acelasi timp natural! :*

    ReplyDelete

Leave me your comment