Ce fac eu cand n-am ce face ...

By Monday, August 01, 2011

... cumparaturi!
Azi m-am intors acasa cu cateva produse pe care mi le-am dorit mult: este vorba despre fondul de ten Extralasting de la Avon, uleiul de corp cu lavanda de la Soapmill si o masca peel-off cu castravete, Skinlite.


Am vazut acest fond de ten pe blogul Laurei si ii multumesc, pe aceasta cale, in mod public, pentru tot. Ea a fost cea care m-a ajutat sa aleg nuanta, spunandu-mi un singur cuvant: ivory!


Acest ulei pentru corp l-am gasit intamplator pe Google, iar mai apoi pe alte 2 bloguri si am fost foarte curioasa sa-l incerc (inca sunt, pentru ca nu l-am incercat). Pe ambalaj scrie ca este 100% natural si nu contine chimicale. Il gasiti pe site la pretul de 20 lei (God, eu l-am comandat vineri cu 15 lei!), in mai multe combinatii - eu am ales uleiurile esentiale de lavanda si patchouli.


Mi-am dorit o masca peel-off ca sa vad cum e. Am cautat prin toate farmaciile masca de la Dermasel, dar nu am gasit-o. In DM am dat de masca peel-off Skinlite, asa ca m-am gandit sa o incerc pe aceasta. Are extract de castravete, ceea ce m-a incantat si e foarte ieftina: 7 lei, 2 utilizari.

Urmeaza cate un review la fiecare din cele 3 produse, ca doar de asta se numeste si blog de 'beauty' :)

Voi ati incercat vreunul din produsele de mai sus?

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Te rog frumos sa faci un review fondului de ten.

    ReplyDelete
  2. eu vreau review la ulei :D sa le folosesti iubita!

    ReplyDelete
  3. Esti o draguta ca de obicei!Pupici iubita!

    ReplyDelete
  4. Frumos machiaj,chiar ti-a iesit exact ca al ei! Pupici!

    ReplyDelete
  5. Masca peel of Skinlite o recomand doar celor care au obrazul gros :P tocmai am folosit-o si cred ca am ramas fara un strat de piele :(

    ReplyDelete

Leave me your comment