Testat: Skinlite Peel-Off Mask

By Tuesday, August 09, 2011


Am cumparat aceasta masa din curiozitate, dar s-a dovedit a fi mai buna decat ma asteptam, motiv pentru care dupa prima utilizare am mai cumparat cateva pliculete.

Masca are textura unui gel si, odata aplicata pe ten, trebuie lasata aproximativ 15 minute pentru a se usca. Dupa acest timp, urmeaza partea funny: dam jos un ,,rand de piele,,. In acest moment, am mereu senzatia ca ma arde pielea, dar asta nu e un aspect deranjant. Cert e ca tenul ramane curat si mi se pare ca e mai luminos.



In plus, mirosul este delicios, este foarte usor de folosit si are un pret care te invita s-o cumperi: 7 lei. (pentru fetele din Cluj, in DM Manastur le puteti gasi zilele astea cu 4 lei bucata). Pentru cele care doresc sa vada ingredientele, le gasiti in poza de mai jos.


Recomand? Da.

Voi ce produse preferati pentru exfolierea tenului?

You Might Also Like

2 comentarii

  1. am niste mastii de la Garnier de care sunt foarte multumita, dar sunt tot timpul in cautare de nou, asa ca poate incerc si masca mai sus mentionata.

    ReplyDelete
  2. Eu o voi incerca cu siguranta. Imi plac la nebunie mastile la pliculet. Observ ca aceasta masca cu castravete are practic 2 pliculete unite. Asta inseamna ca merita cei 7 lei, daca o putem folosi de doua ori:X
    Pup si merci de review!

    ReplyDelete

Leave me your comment