Ulei de corp Soapmill, cu Lavanda si Patchouli

By Sunday, August 21, 2011

Va spuneam la inceputul lunii cat de bucuroasa eram ca am cumparat acest ulei de corp, despre care am auzit numai de bine. Revin astazi cu o parere asupra lui care, din pacate, nu este tocmai favorabila, dar sa incepem cu lucrurile bune!



Uleiul de corp vine intr-un recipient cu o pompita care dozeaza cantitatea dorita, dar care mai scapa cate o picatura-doua dupa fiecare dozare - un aspect care nu ma deranjeaza absolut deloc.
Contine uleiuri esentiale de lavanda si patchouli, care calmeaza si relaxeaza corpul si pe ambalaj scrie ca este 100% natural, deci fara chimicale. Pot spune ca hidrateaza pielea si, asemenea tuturor uleiurilor de corp, ii confera acea stralucire care mie imi place enorm. Un mare plus este faptul ca intra repede in piele, in doar cateva minute. Pana aici, toate bune si frumoase, daca vreti sa vedeti si beneficiile produsului, intrati pe site-ul soapmill (click).


Nu pot sa spun ca am alte asteptari de la un ulei de corp sau o lotiune decat sa hidrateze pielea, sa o mentina catifelata (nu cred ca fac minuni) si sa lase un parfum placut pe piele. Din acest punct de vedere, uleiul in cauza a dat gres. Are un miros puternic de ... nici nu stiu cum sa il descriu. Miroase a plante, cred, desi pe piele mirosul se schimba putin, este mai urat (sau sunt eu prea sensibila). In orice caz, singurul aspect negativ si, totodata, singurul care m-ar face sa nu mai cumpar acest ulei, este mirosul. Ma gandeam ca daca contine ulei de lavanda miroase cat de cat frumos ...

Pretul uleiului a fost destul de mic, 15 lei. Acum se gaseste pe site la pretul de 20 lei, nu stiu de unde scumpirea asta, dar n-avem ce face.

Concluzia mea este urmatoarea: isi face treaba bine, este ieftin, are un ambalaj practic, dar miroase urat. Nu cred ca l-as mai cumpara, probabil renunt de tot la uleiuri de corp si imi iau o lotiune care miroase a fructe, yum! :)

Care sunt uleiurile de corp care v-au incantat cel mai mult? Poate imi dati si mie o idee.




You Might Also Like

4 comentarii

  1. arata stylish..imi place mult ambalajul..pacat ca miroase urat:(

    ReplyDelete
  2. Cosmeticele parfumate cu ulei esential nu au cum sa miroasa ca unturile Fennel si alte produse din comert. De exemplu, mie nu-mi place lavanda deloc, dar ylang ylang-ul, mirosurile florale ma innebunesc.
    Daca vrei ceva si natural si placut parfumat, iti recomand uleiul de cocos, untul de cacao, simple, miros demential :)

    ReplyDelete
  3. @Let's make a diva: ambalajul imi place si mie, poate doar eu gasesc mirosul insuportabil si alte fete nu il gasesc chiar asa ...

    @YellowJade: multumesc frumos pentru sugestie, ma pun pe cautat!

    ReplyDelete
  4. Karmen, multumim pentru review. O sa-l adaug si eu la rubrica noastra de pe blog.

    Ce vreau sa iti spun legat de combinatia pe care ti-ai ales-o. Patchouli este un ulei esential de pamant, puternic, barbatesc, cu accente amarui.

    Combinatia de lavanda cu patchouli este una dintre cele 9 combinatii de pe site. Pentru data viitoare iti recomand ylang-ylang-lime sau melissa-lamaie.

    Cat despre preturi. De 2 ani nu am marit deloc preturile produselor, dar materiile prime au crescut uneori si cu 140%. Probabil pana la sfarsitul anului va mai fi o crestere. Din pacate, dar nu depinde de noi. :(

    ReplyDelete

Leave me your comment