e.l.f Mineral Booster in Shimmer

By Tuesday, September 20, 2011



L-am vazut pe site-ul celor de la e.l.f si, vorba aia, mi s-a pus pata pe el. Il folosesc de aproximativ o luna si jumatate - doua si mi-am format deja o parere despre el. Cititi in continuare ca sa aflati mai multe!


 Iata descrierea oficiala:

"Obtineti un machiaj translucid, cu un efect "photo finishing touch", utilizand booster-ul mineral, care se „topeste” pe piele. Contine vitamina A, B and E, oferind un aspect sanatos tenului, mult mai matasos si neted. Stralucitor si ideal pentru toate nuantele de ten, boosterul mineral absoarbe excesul de sebum si reduce aparitia ridurilor, liniilor fine si porilor. Folosit singur sau peste corectorul si fondul de ten mineral pentru o acoperire de lunga durata, precum si pentru a obtine un look profesionist, cu aspect mat de portelan, care se va pastra intreaga zi. "


Nu stiu ce m-a atras la acest produs, cred ca, cuvantul "booster'' mi-a starnit curiozitatea. Cum face parte din categoria produselor minerale, m-am gandit ca nu am nimic de pierdut daca il incerc. Nuanta pe care am ales-o este Shimmer, singura disponibila pe site in ziua cand mi-a venit nebunia sa dau comanda.


Color/coverage:  Are acoperire mica, dar uniformizeaza frumos culoarea tenului, dandu-i o stralucire naturala si sanatoasa. L-am folosit atat singur, cat si peste fond de ten si mi-a placut la fel de mult cum arata la final fata. Totusi, este usor rozaliu pe ten sau asa mi se pare mie, dar nu este un aspect deranjant, ba chiar imi place la nebunie.


                             


Texture: Are o textura fina, se distribuie usor si uniform, se "topeste" efectiv pe piele. Tenul nu arata incarcat.

Promises: Tenul arata sanatos si este incredibil de fin la atingere. Confera tenului un aspect mat, insa nu mai mult de cateva ore - nicidecum pe parcursul unei zile intregi. Cu toate acestea, isi face bine treaba. In privinta ridurilor nu ma pot pronunta, este prea devreme.


Quantity: 48 g.

Price: 25 lei.

Do I recommend this? Da, il recomand! 

Voi ati incercat acest produs?




You Might Also Like

5 comentarii

  1. Eu abia ce mi l-am comandat si astept cu nerabdare sa il primesc!
    Ma bucur ca am citit revievul tau.
    Eu l-am luat in varianta mare, deoarece era reducere de 50% pe ELF uk.


    Pup:*

    ReplyDelete
  2. Arata bine dar nu prea am incredere in produsele ELF in general.Pup!

    ReplyDelete
  3. suna tare bine!
    dar am o intrebare: nu e sidefat? nu as vrea sa arat ca un glob din cauza sidefului intins pe toata fata

    ReplyDelete
  4. cu riscul de a parea necunoscatoare, dar asta sunt, de unde l-ai comandat? inteleg ca din uk? livreaza in Romania? au taxe suplimentare peste pretul afisat? sa stiu la ce sa ma astept.
    mulutmesc anticipat pt raspuns

    ReplyDelete
  5. Draga Camy, particulele de sclipici sunt foarte mici, aproape insesizabile de la distanta. Numai daca te uiti foarte de aproape se vad :)

    Draga Anonim, l-am luat prin intermediul site-ului lor oficial din Romania http://www.eyeslipsface.com.ro/
    Nu au alte taxe in afara de cea de transport, care e de 8 lei prin posta. Sper ca ti-am fost de ajutor!

    ReplyDelete

Leave me your comment