Machiajul meu de toate zilele

Buna, dragelor!

Voi incepe cu o intrebare: cate dintre voi folosesc mai mult de 3 produse in machiajul zilnic? Eu folosesc. Ati ghicit, azi va voi spune ce anume folosesc eu la machiajul meu de zi cu zi si va voi si arata unul.

In afara de faptul ca nu am timp sa imi fac in fiecare zi un machiaj mai sofisticat, nici nu cred ca ar trebui sa o fac. Nu imi place sa exagerez cu nimic in ceea ce priveste machiajul meu zilnic. De obicei, aplic crema de fata combinata cu o picatura-doua de fond de ten, fara sa uit de corector si de pudra translucida. Imi aranjez sprancenele cu multa atentie, apoi conturez usor ochii cu un creion de ochi maro, aplicat si intre gene. Imi place sa aplic uneori si un fard maro pe pleoape, nu in cantitate mare - atat cat sa dau ceva mai multa intensitate ochilor mei verzi. Aplic rimelul si blush-ul si un ruj sau gloss. Cam asa arata totul la final:


Lucrurile pe care le schimb in fiecare zi, referitor la look-ul meu per total, sunt coafura si rujul/gloss-ul. In rest, in privinta machiajului, urmez aceiasi pasi mentionati mai sus. Prefer ca peste zi look-ul meu sa ramana cat mai simplu si mai natural.

In poza de mai sus am folosit

Ten: O picatura de fond de ten Vichy Aerateint Pure
        Pudra Translucida Max Factor
        Blush Farmasi
        Corector Bourjois Healthy Mix

Ochi: Creion maro Trendy
         Rimel Maybelline the Colossal Volum' Express
         Fard Maro din quad-ul Avon Mocha Latte
         e.l.f Eyebrow Kit in Light
         Creion de sprancene Max Factor

Buze: Revlon Créme de la Chrome in Racy Ruby
         Gloss Lancome

Si acum sunt curioasa. Cum arata machiajul vostru zilnic?

Labels: