Din nou pe scena

By Saturday, February 25, 2012

Oficial, m-am intors. Neoficial, m-am tot intors de cateva ori pe jumatate pana s-o fac pe bune :D Asadar, acest blog va avea in mod cert un viitor. Avand in vedere ca am avut suficient timp de gandire, am mai decis sa fac vreo-doua trei modificari. Una e asta: o sa fie un blog cu de toate. Ma refer aici la partea in care blogul meu era, pana acum, unul centrat pe beauty/make-up; gata cu asta, blogul meu se mareste :) O sa scriu despre tot ce-mi trece prin cap, pentru ca-mi trec multe. Ca tot am mentionat despre partea de make-up, va las mai jos un machiaj pe care l-am purtat ... ei bine, zilnic, in ultimele luni de disparitie. Am schimbat doar rujul, ocazional.



Ce-am mai facut in ultimele luni? Am scapat de roscat. Nu v-am povestit despre experienta mea cu vopseaua de par Advance Techniques de la Avon, una foarte interesanta. Daca doriti informatii, imi puteti spune. Spuneam ca am scapat de roscat, acum sunt satena, insa nu in totalitate pentru ca mai am usoare reflexe de roscat. 




Am devenit foarte interesata de fotografie, ca privitor dar si ca persoana care face poza. Nu am eu asa viziune ca fotografii profesionisti, sunt doar pasionata. Cred ca fotografia este o arta profunda, capabila sa surprinda vise, deznadejdi, momente de implinire sau de moarte. Imi linisteste spiritul. Dintre pozele facute de mine, acestea imi plac cel mai mult: 




Am continuat sa iubesc poezia lui Păunescu, sub orice forma ...



si am incercat sa vad partea plina a paharului in toate. Cred ca e bine.

Acestea fiind zise, vreau sa le multumesc fetelor care mi-au scris in toata perioada asta de inactivitate, au avut o mare contributie la revenirea mea astazi. Vreau sa va si rog pe voi, cele care ma cititi, sa-mi scrieti orice. Chiar orice. Aveti o pagina de contact sub titlul blogului, unde imi puteti scrie.


V-am pupat!
K.

You Might Also Like

8 comentarii

  1. heeey! welcome back:* ma bucur ca te-ai intors, imi placea blogul tau! si eu am luat mai demult o pauza de vreo 7 luni si m-am intors cu forte noi...am si un giveway activ, in case you're interested:*

    ReplyDelete
  2. Welcome back! foarte draguta prima fotografie! Era de la colier, papion simplu sau era atasat la pulover accesoriul de la gatul tau?

    ReplyDelete
  3. Denisa, multumesc. Adevarul e ca si revenirea ta m-a inspirat in revenirea mea :)
    Dorina, multumesc frumos. E un colier de fapt, dar poate fi purtat in mult mai multe moduri

    ReplyDelete
  4. Cu toate ca imi placea mai mult cum iti statea roscata, imi dau seama ca este o culoare greu de intretinut. Oricum, tu ramai o fata superba:*
    Imi pare bine ca ai revenit si sper sa nu mai pleci:(

    ReplyDelete
  5. Welcome back! Ma bucur ca ai revenit.Sa stii ca personal imi placea cum iti statea roscata dar nici asa nu e deloc rau.Te pup! :*

    ReplyDelete
  6. Ma bucur mult ca ai revenit,asteptam asta,mi-ai zis la un moment dat ca o s-o faci,chiar ma gandeam cand o sa te vad in capul listei de bloguri.
    Imi place ceea ce aud si astept sa citesc tot ce iti trece prin cap de acum...
    Te pup si te imbratisez cu drag!

    ReplyDelete

Leave me your comment