ordine-n cercei? no problemo

By Monday, February 27, 2012

Ani la rândul am colecționat cercei. Multe perechi nici nu le-am purtat, dar cui îi pasă? Dacă mi-au plăcut (deși unii erau urâți sau asa mi se pare acum), i-am cumpărat. Așa se face că mulți ani prețioșii mei cercei au stat toți tolăniți într-o cutie frumoasă din lemn, cu un interior și mai frumos de-un albastru superb.

În vizită la una din colegele mele din facultă, care stă la cămin, s-a produs descoperirea. Nu mai văzusem niciodată atâția cercei - și frumoși, și aranjați foarte ordonat (cred că am greșit cuvântul ăsta, acum când l-am scris, de cel puțin 5 ori :D). Cum spuneam, mi-a plăcut ce am văzut și am preluat exemplul cel bun.

Acum că v-am zis povestea, să vă spun È™i în ce constă toată treaba. Dacă printre voi se află È™i persoane care consideră că SPAÈšIUL este foarte important È™i nu trebuie irosit, înseamnă că cel mai probabil aveÈ›i È™i voi cerceii la grămadă. Prima dată, scoatem cerceii din grămadă, îi aranjăm pe perechi È™i aruncăm ce nu ne mai place. Pe urmă se ia una bucată ... cum sa-i spun? rogojina din lemn? :D ... pe care se agață toÈ›i, toÈ›i cerceii, aÈ™a cum ne place nouă È™i lanÈ›uri, coliere mai subÈ›iri, ce mai găsim de agățat. Trebuie să avem È™i un spaÈ›iu unde să amplasăm toată opera. Eu mi-am amenajat un ”spaÈ›iu al cerceilor” într-un dulăpior cu vitrină, unde mi-am pus È™i ochelarii de soare (ăia care nu-i port, dar totuÈ™i am vreo 5-6 perechi). 

Și acum poze cu opera

Ta-daaaaaaaaaa


ăștia mi-s cei mai dragi



mi-am agățat și-o agrafă dacă am putut


mândra treabă.



Și așa m-am lăsat eu inspirată în a-mi ordona cerceii, folosind un accesoriu, dacă-i pot zice așa, de bucătărie.
Aștept cu mare interes idei și din partea voastră. Eu mai am una în cap, dar până n-o pun în aplicare nu zic nimic.


K.

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Bine ai revenit iubita !! Chiar ieri ma gandeam unde sa-mi pun toti cerceii, ca sa nu mai arate saracii de parca sunt aruncati din avion, uite ca soarta ...am vazut acum la tine si copii si ei ideea ;) Te pup!

    ReplyDelete
  2. e dragut aranjamentul, dar zau daca am unde sa-l pun :)) trebuie sa ma mai gandesc :)

    ReplyDelete

Leave me your comment