My dressing table.

    Ăsta este locul unde mă mai machiez uneori și unde mi-am aranjat toate lucrușoarele ca să le am la îndemână. Așa nu mai umblu prin toate dulăpioarele și cutiile metalice ca să caut nu-știu-ce, le am pe măsuța mea când am nevoie de ele. Am lucrat destul de mult la proiectul ăsta, am ”muncit” efectiv, pentru că am vrut să-l aranjez exact pe gustul meu...puțin mai vintage, mai copilăresc, mai cu un aer, așa, melancolic, notă dată de lumânărelele pe care le aprind în fiecare zi. I-am înnebunit pe ai mei, pentru că am comandat două astfel de piese, cu sertărașe și tot felul de nebunii, am vrut musai să fie așa cum vreau eu și am fost de neclintit.
Oglinda am luat-o din Jysk, pentru doritoare, marimea ei e de 80x60. Foarte faină zic eu, are liniuțele alea trasate cu auriu pe ea, ca niște zgârieturi (dar nu-s), care o fac mai deosebită. E grea, am amorțit cărând-o de la Jysk la mașina. Sunt mulțumită de cum arată creația mea și încăperea per ansamblu. Beculețele sunt din Kaufland și restul mărunțișurilor de prin dulăpioarele mele, cutiuțe, alte locuri obscure și câteva magazine de prin oraș.

Sunt nerăbdătoare să văd și cum v-ați amenajat voi un astfel de loc, așa mă mai inspir puțin, mai ales că mă plictisesc repede și mereu schimb câte ceva pe măsuță și prin cameră.


Cu drag,
Carmen

Labels: