Despre cosmeticele Eye of Horus

By Thursday, July 25, 2013

De curând am primit câteva produse spre testare, de la reprezentanții brandului Eye of Horus. Acesta a luat naștere în Australia, iar produsele lor sunt bazate pe utilizarea unor ingrediente blânde, evitându-se în formularea lor chimicalele de orice fel.

We are an Australian owned company who is committed in Awakening the Goddess in EVERY women, because we know we are all beautiful no matter what age, no matter where we have come from or what our life story is.

Am primit multe produse de la ei, nici nu mă așteptam să îmi trimită chiar atât de multe. Am remarcat, de îndată ce am deschis pachetul, ambalajul luxos al produselor, se vede că cei de la Eye of Horus pun mare accent pe produse, de la ambalaj, până la formulă, dar despre asta o să vă povestesc mai jos.
Goddess Mascara este un produs care nu m-a impresionat în mod deosebit, însă nici nu mă miră acest lucru din moment ce la capitolul mascara sunt foarte pretențioasă. Îmi place periuța pentru că nu încarcă genele, ba chiar le separă foarte bine și le alugește, însă nu chiar atât cât aș fi vrut eu. La capitolul ingrediente stă foarte bine, conține numeroase tipuri de ulei, fiind aproape ca un tratament pentru gene. 
Ambalajul îmi place tare mult, eu în general consider că un produs bun se cunoaște și după ambalaj și după atenția pentru detaliile vizuale, dar ca să nu mai bat mult pasul pe loc, este un rimel bun, nu excelent, iar utilizarea lui este o experiență interesantă dacă ne gândim la ce ingrediente conține. Îl puteți găsi aici la prețul de 34.95$. 
Eyelinerul l-am folosit până l-am epuizat....mi-a plăcut atât de mult rezistența lui (perfectă), încât l-am folosit extrem de des. Mi se pare totuși că s-a epuizat destul de repede, dar asta nu e chiar așa o problemă pentru că am creioanele lor de ochi ca înlocuitor. Aș îndrăzni să spun chiar că este cel mai bun eyeliner lichid pe care l-am încercat până acum.
La fel ca mascara, are și el ingrediente bune și nu conține parabeni. Îl găsiți aici la prețul de 30$. 
Paletuțele! oo, paletuțele sunt superbe. Deși nu mă machiez zilnic, micuțele astea două m-au făcut să pun mâna pe pensule și să le folosesc. Ambalajul lor este superb, îmi pare rău că pozele nu pot arăta cât de superbe sunt ele, ca aspect, în realitate.
Fardurile au niște nuanțe frumoase, preferata mea e clar paleta Isis Sun Goddess și mai exact nuanța din mijloc. Sunt niște culori luminoase, puternice pentru că au mult sidef în ele, sunt culori pentru zeițe și pentru momentele când putem îndrăzni și altceva. Sheba Mystical Goddess este și ea o paletă superbă, nuanța din dreapta o folosesc cel mai des pentru iluminarea colțului interior al ochilor și pentru zona de sub sprâncene. 
Fardurile nu-s prăfoase și se blenduiesc frumos, rezistența lor fără primer, pe ochii mei cel puțin, este una bună, de câteva ore chiar. Pe scurt, îmi plac tare mult. Nici nu am avut până acum așa farduri frumoase, elegante. Le găsiți aici la prețul de 49$. 
Creioanele lor de ochi sunt mortale. Am primit 5, unul fiind dublură. Sunt waterproof, culorile sunt intense, dar se întind puțin la căldură mare. Asta nu e chiar așa o problemă, astfel că le folosesc zilnic, mai mult pe cel negru și ocazional, pe cel albastru în combinație cu un alt creion de la alt brand. 
Dark Olive - Bronze - Teal - Black
Formula lor cuprinde, bineînțeles, și uleiuri, fiind una bazată pe a proteja ochii sensibili. Creionul în sine este moale și delicat, nu zgârie nici un gram ochii. Eu îl folosesc pe cel negru pentru a-mi accentua linia genelor de sus și este singurul creion de până acum pe care îndrăznesc să-l utilizez într-o zonă atât de sensibilă. Le puteți găsi aici la prețul de 30$. 

Am primit de la prietenii Eye of Horus și o ascuțitoare pentru creioanele de ochi, însă mi se pare că le cam rupe mina. O puteți găsi aici, dacă sunteți curioase să o încercați.

Pe final vreau sa le mulțumesc celor de la Eye of Horus pentru gestul lor minunat de a-mi trimite aceste produse să le testez, precum și pentru generozitatea lor. Produsele îmi plac, mi se pare luxoase ca formulă datorită ingredientelor naturale atent selecționale pentru a proteja, în loc de a dăuna și mai mult ochilor sensibili cum sunt ai mei. Pe mine una m-au câștigat, le voi folosi până la epuizare.

Voi ați încercat produse Eye of Horus? Dacă nu, v-ar tenta?

You Might Also Like

1 comentarii

  1. nu am folosit nu le-am vazut nicaieri , dar nu ma dau in laturi :)

    ReplyDelete

Leave me your comment