Best Concealer Ever. Punct

By Tuesday, October 29, 2013 , ,


De o luna de zile mi-a venit o idee si anume ca merit ceva mai bun. Da, merit ceva mult mai bun pentru zona ochilor, mai ales daca folosesc zilnic un produs. Asa ca am inceput sa studiez care ar fi cel mai bun corector de pe piata, ghidandu-ma dupa doua caracteristici sfinte: sa fie hidratant si sa aiba acoperire mare.
La partea de hidratare mereu imbunatatesc situatia, momentan folosesc serul Caudalie Vinosource si crema pentru ten uscat/normal Olay. 
Insa, cand am spus ca imi doresc un corector foarte bun, nu m-am gandit ca o sa incerc unul genial. Sa fiu sincera, nu imi explic cum am putut trai atata vreme fara el. Despre Erase Paste de la Benefit e vorba, ca despre altul la fel de bun nu va prea pot povesti.
Produsul imbina toate caracteristicile pe care mi le-am dorit eu, motiv pentru care il folosesc zi de zi, peste cearcane, pete si alte nazdravanii. Singurul lucru care m-a tinut departe de el era pretul ridicat, in jur de 130 lei in Sephora, insa cand lucrezi iti permiti sa te rasfeti - la maxim :D
Eu am cea mai deschisa nuanta, Fair, si mi se potriveste de minune. Vi-l recomand!


You Might Also Like

6 comentarii

  1. Ce cutiuta draguta are, mi-ar fi mila sa-l folosesc doar pentru dragalesenia sa :))

    ReplyDelete
  2. Bianca, pe net sunt o multime de swatch-uri :) sau ma poti crede pe cuvant ca e minunat :P

    ReplyDelete
  3. Acum ceva vreme buna, mi-am comandat de pe un site de dincolo, un set Benefit. Big 10 mi se pare ca se numea. Toate produsele ce se aflau in cutie erau in varianta mini (demo) printre care si Erase Paste-ul :) Nu l-am folosit prea des, tot uit de el, dar imi place si mie! :*

    ReplyDelete

Leave me your comment