Beauty Bloggers Meetup, Cluj, Editia a 2 a

By Saturday, November 23, 2013 , ,


Sambata trecuta am participat la intalnirea de anul asta a bloggeritelor din Cluj si am in suflet un sentiment tare fain ca le-am cunoscut. Au participat multe fete si pe cele mai multe din ele nu le stiam. Am fost surprinsa pana si eu sa descopar cate bloggerite suntem in Cluj si ce comunitate frumoasa formam. Ca de frumoase, suntem toate frumoase :)


Intalnirea a avut loc la centrul de frumusete Farmec, in sala lor de conferinte, aranjata parca anume pentru a scoate la iveala cochetaria, femininatea si apetitul pentru frumos, din fiecare femeie care ii trece pragul. Intalnirea a fost presarata cu detalii atent alese, care au facut din cateva ore petrecute acolo un adevarat iaz de relaxare si cunoastere, pentru ca eram toate in lumea noastra.... si ce e mai frumos decat o mare gramada de fete dornice de a impartasi din ceea ce cunosc si vorbind despre ceea ce le place lor cel mai mult?


Din punctul meu de vedere, intalnirea a venit la fix pentru ca imi doream sa le cunosc pe fetele din spatele blogurilor pe care le urmaresc. Nu cred ca v-am vorbit vreodata despre cum mi-a schimbat bloggingul viata, dar cu siguranta o voi face la un moment dat...acest eveniment a fost inca un pas inainte deoarece cunoscandu-le pe fetele astea am realizat cat de multe suntem, cat de multe avem de impartasit, de invatat una de la cealalta.

Evenimentul a fost pus la punct de catre Cleo, Laura si Anca, niste gazde foarte primitoare. Ce mai, minunate gazde. S-au gandit la toate fetele astea si toata lumea a plecat acasa multumita. Cu siguranta a fost un eveniment special si sincer spun, mi-as dori sa fie mult mai multe intalniri de genul asta in care sa ajungem sa ne cunoastem si mai bine.



La sfarsitul acelor cateva ore a venit...nici nu stiu cum sa ii spun, dar abia am ajuns acasa cu atatea plasute! Nu stiu ce au facut fetele noastre organizatoarele, dar ne-au incarcat cu cadouri cat pentru 10 ani si pe langa asta ne-au trimis acasa cu o multime de momente placute si o dorinta nestavilita de a repeta evenimentul. Ei, bine e asa, fetelor?


Va las si poze ca sa vedeti ca nu vorbesc degeaba. Pacat doar ca ele nu pot surprinde emotiile din sufletul fiecareia dintre noi :)














Acest eveniment a fost organizat de Anca Pop- All Made up! by Aqua_shell,Coman Cleopatra- Passion For Stylish Life.com si Laura Mariana- Classy and Pink cu ajutorul co-organizatorilor Farmec. Sponsori principali: Yves Rocher, ElmiplantNIVEAGolden Rose Romania,Oriflame,B.U. RomaniaBioderma RomaniaCosmetic PlantAlhamoDent, Cupio, AQUA CarpaticaPanemarOnePAds Web Design.

Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr

You Might Also Like

1 comentarii

Leave me your comment