Review Masca cu argila si trandafiri | Vivanatura

Va povesteam acum cateva saptamani aici despre masca cu argila si trandafir de la Vivanatura. Am fost foarte incantata de ingredientele din compozitia ei si chiar am sperat sa faca mai mult decat fac mastile Chantelle cumparate din Kaufland. 
Ei bine, a facut. A facut foarte mult si .... foarte rau. 
Cam asa arata fata mea la o jumatate de ora dupa ce am indepartat masca de pe fata. Am aplicat-o conform instructiunilor si nu am tinut-o pe ten mai mult de 10 minute. Dupa ce am dat-o jos intreaga suprafata pe care am aplicat masca era rosie si ardea. Va dati seama ce soc am avut?
Am aplicat comprese cu apa de trandafiri de la Naturalis, care m-a scapat si in trecut de episoade nasoale cu tenul. Poza de mai sus am facut-o dupa astea 30 de minute de aplicat comprese, timp in care tenul s-a calmat putin, insa socul a ramas acolo. M-am temut ingrozitor ca vreun ingredient din compozitia mastii mi-a ars fata....
Nici nu am mai pastrat masca, am aruncat-o direct in gunoi.
Desi am mai folosit-o de cateva ori pana azi, nu reusesc sa imi explic ce s-a intamplat. Mi-as fi dorit sa o pot recomanda, insa nu pot face acest lucru, mai ales ca efectele mastii in celelalte zile in care am folosit-o, nu au reusit sa bata efectele mastilor Chantelle.

Voi ati patit asa ceva?

Labels: , ,