Cel mai delicios mic dejun

By Saturday, March 15, 2014 , , ,

Cand vine vorba de micul dejun, sunt foarte stricta din doua motive: primul ca nu pot manca mult dimineata si al doilea ca nu pot manca orice. Stim toate micile povestioare care spun ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei sau cea care spune ca dimineata trebuie sa mancam ca niste regine, la amiaza la niste printese si seara....ei bine, cat mai putin! Recunosc ca programul de lucru nu imi permite sa procedez asa in fiecare zi, asa ca de multe ori ajung seara acasa lesinata de foame si ma abtin de la a manca sau ajung sa imi fie rau dupa ce mananc si nu am rezolvat nimic...Astfel ca de ceva vreme mi-am facut un program de "masa" strict, care implica mese de 3-4 ori pe zi, in portii mici, dar asa alese astfel incat sa fie cat mai sanatoase si satioase. 
Despre micul dejun pe care il iau dimineata as avea multe laude de spus...in primul rand este delicios, lucru deosebit de important cand ne trezim infometate, obosite, fara chef de munca. Stiu cum e pentru ca eu asa ma trezesc....propunerea mea este foarte simpla si se rezuma la cateva ingrediente pe care cred ca toate le avem in casa! Astfel, imi prepar un milkshake din fructe congelate care sunt ori capsuni ori amestec de fructe de padure (ambele sunt preferatele mele si le am mereu in casa), lapte (cam o cana de cafea), cam o jumatate de banana, musai nuca pentru ca imi place la nebunie si, optional, o mandarina taiata bucatele mici. Peste cerealele mele preferate (Fitness) pun acest milkshake si restul de ingrediente, rezultand un mic dejun foarte delicios si satios! La milkshake nici nu e nevoie de zahar sau miere, fructele sunt dulci si rezultatul este astfel mult mai natural.
Daca nu ati incercat pana acum varianta asta va rog insistent sa o faceti :) sunt convinsa ca o sa va placa la fel de mult ca mie!
Timp de preparare: 10 minute.

Sa fiti sanatoase, frumoase si iubite!


Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr || Instagram

You Might Also Like

5 comentarii

  1. eu prefer cu iaurt, dar mai folosesc si lapte!

    ReplyDelete
  2. Foarte delicios! :) Eu mai pun lapte de migdale sau lapte de cocos.

    ReplyDelete
  3. buna idee, merita incercate ambele variante :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Leave me your comment