Review: Bioderma Hydrabio Sérum

By Saturday, March 08, 2014 , , , , ,

Nu stiu daca voi folositi un ser pentru hidratare, eu nu am folosit pana acum. Am primit serul Caudalie Vinosource anul trecut, dar nu m-am inteles bine cu el asa ca m-am limitat la a-l folosi in zona de sub ochi si atat.
Luni de zile dupa asta, am cautat o alta varianta care sa indeplineasca urmatoarele criterii: hidratare, textura lejera, luminozitate si efecte care sa nu fie doar de moment, ci sa fie acolo si in lipsa serumului. Am inceput astfel marea cautare si am parcurs toate brandurile posibile, am citit reviews pe Makeupalley, am urmarit preturi, liste de ingrediente, dar mai presus de toate am citit foarte atent opiniile altor bloggerite. Intotdeauna am ajuns la ele atunci cand am cautat informatii despre un produs si in foarte rare cazuri s-a intamplat sa cumpar unul si sa nu mi se potriveasca.
Cautarile m-au dus la un serum pentru ten foarte deshidratat si uscat, un produs concentrat, continand un ingredient numit Aquagenium care genereaza o hidratare in profunzime. De ce un astfel de produs? Este simplu. Ador tot ce este hidratant si mereu am cautat acea extra hidratare, dar poate si pentru ca ma tem foarte rau de aspectul de ten uscat si obosit, astfel ca mereu incerc sa folosesc produse cat mai hidratante si cat mai bine formulate.
Produsul se lauda ca stimuleaza capacitatiile pielii, reinvatand-o pe aceasta sa se hidrateze in profunzime si sa retina apa necesara echilibrului sau natural. 
Ingredientele produsului:

AQUA/WATER, GLYCERIN, XYLITOL, SODIUM POLYACRYLATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, NIACINAMIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIDECETH-6, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

Proprietăţi:
Formulă parfumată.
Flacon de 40 ml cu pompă.
Hipoalergenic. Non-comedogen.

Neavand un ten extrem de deshidratat, fiind doar uscat in anumite zone (in special sub cea a ochilor), nu pot preciza cum s-ar comporta produsul pentru un ten aflat intr-o asemenea situatie. In cazul meu totusi, efectele clare au fost cele de hidratare, care s-au mentinut si dupa demachiere si spalareaa tenului. Nu am observat o mai mare luminozitate a tenului si nici alte efecte miraculoase, insa cu hidratarea oferita sunt chiar multumita.
Produsul are o textura de gel destul de bogata si intra rapid in piele. Intra in piele, nu ramane la suprafata ca alte produse pe care le simt cum "aluneca" de pe ten atunci cand imi spal fata. Lista de ingrediente pare teoretic buna, nu mi-a provocat prostii pe ten, ba chiar am observat ca mi l-a calmat atunci cand am avut eruptii si a ajutat la vindecarea punctelor problematice. Desi am tenul mixt, nu am observat sa fie mai incarcat sau mai uleios in zona T, dimpotriva. Probabil si textura sa este una potrivita nevoilor tenului meu si faptul ca intra in piele, altfel nu imi explic cum reuseste sa faca asta.
Ambalajul este unul igienic, cu pompita, nu lasa sa patrunda lumina inauntru, are si un sistem de blocare ca sa nu poata fi apasat din greseala si sa iasa produsul afara din recipient. Gramajul este de 40 ml si produsul vine la preturi incepand cu 100 lei.
Pentru tenul mixt, care are nevoie de atentie la capitolul hidratare, dar si pentru o doza extra de elasticitate, recomand acest serum. Repet, nu stiu cum se va comporta pe un ten deshidratat, care striga dupa hidratare, insa pentru unul mixt eu il declar perfect si sunt din ce in ce mai multumita de produsele Bioderma.

Il puteti gasi, la un pret vizibil mai mic decat in farmacii, pe site-ul celor de la Aoro, de unde mi l-am luat si eu. Ceea ce imi place foarte tare la ei sunt preturile mici, produsele de calitate superioara, dar si serviciile extrem de prompte. Iar acum, la Aoro putem gasi si produse bio la preturi mai mici decat in magazinele de profil. Cat de tare e asta? :)

Voi l-ati folosit? Daca nu, ce ser folositi acum? Astept cu nerabdare raspunsurile voastre :*


Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr || Instagram

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Nu am folosit pana acum seruri pentru hidratare, poate o sa incerc si eu in viitorul apropiat. Si mie imi place site-ul Aoro, chiar au preturi bune!

    ReplyDelete

Leave me your comment