Rezolutiile anului 2016

Poza e preluata de pe Instagramul meu personal: @carmenbota

Anul 2015 a fost un an extrem de indraznet pentru mine. Am facut modificari majore in viata mea si am facut pasi pe care imi doream sa ii fac, poate, de ani de zile. Cea mai mare realizare a mea este aceea ca am inceput sa fac clipuri pentru YouTube. Poate ca nu vi se pare cine stie ce, insa pentru mine reprezinta cel mai mare pas pe care l-am facut in 'cariera' mea de blogger. Fiind o tipa timida, am ezitat vreo 3 ani pana sa imi deschid un canal si acum imi dau seama cat de multe am pierdut si cat de mult imi place sa filmez pentru voi. Ma gasiti aici.

Unul din lucrurile pe care mi le-am propus sa le fac in 2016 este sa filmez cat mai mult. Imi doresc sa cresc, imi doresc sa reusesc sa va transmit si voua ceea ce imi trece prin cap si ceea ce imi place. Sper din suflet sa reusesc acest lucru, mai ales ca de blog nu am reusit sa ma ocup prea mult in ultimul an sau, cel putin, nu asa cum mi-as fi dorit.

Am mentionat si pe Instagram ca imi doresc ca anul acesta sa fac schimbari majore in ceea ce priveste ingrijirea tenului si produsele de machiaj. Consider ca ar fi vremea sa ma indrept spre produse de ingrijire mai blande si spre produse de machiaj mineral, mai ales ca anul 2015 a fost un an in care am avut destul de multe experiente neplacute cu tenul. De la cosuri multe, la iritatii, pana la ten extrem de uscat, am trecut prin toate si nu mai vreau sa am parte de asa ceva vreodata. Primul pas l-am facut, dar va povestesc mai multe intr-un filmulet, vreau sa imi ajunga toate comenzile ca sa am ce povesti.

Nu o mai lungesc si vreau ca anul acesta sa imi indeplinesc mai multe vise ca anul trecut. M-am hotarat sa nu mai ezit si doar sa 'dive in'. Va multumesc din suflet celor care mi-ati fost alaturi si imi sunteti inca. Un an nou fericit!

Cu drag,
Carmen

Labels: