Clinique Superdefense CC Cream | Review

By Saturday, August 27, 2016


Am vazut ca acest produs a captat atentia multora dintre voi in ultimul meu filmulet de aici, in care va spuneam cat de mult imi place acest produs. M-am simtit datoare sa va spun si mai multe pentru ca, asa cum mi se intampla de obicei, ma cam ia valul in filmulete si nu reusesc sa zic intotdeauna tot ce as vrea. Adicatelea facem review ca sa mai lamurim doua-trei chestii.

In primul rand, eu am acest produs de aici, mi l-am comandat impreuna cu o mutime de alte produse cu ocazia zilei mele de nastere. De ce CC Cream Clinique? Pentru ca nu mai stiam dom'le ce sa incerc, parca nimic nu arata bine pe tenul meu: Revlon Colorstay deja incepea sa arate dubios, imi usca parca pielea putin sau nu stiu, asa era impresia mea, cu CC Cream-ul Gerovital tenul mi-a intrat in santier, asa ca stiam ca vreau ceva de calitate, dar nu ceva care sa fie fond de ten. Nu. Exclus fond de ten. Stiam sigur ca vreau un BB/CC Cream. Si vazand ca ma inteleg cu singurul produs Clinique ce il aveam in momentul ala si anume crema Moisture Surge am zis, why the hell not. Am fost in Sephora, am facut rapid un swatch, mi-a placut produsul si asa m-am decis.


Ce imi place mie la produsul asta?
In primul rand, ca are o textura cremoasa, asa mai groasa fata de restul produselor de genul asta, dar care se intinde chiar foarte usor si frumos pe piele. Eu aplic produsul asta cu pensula de buffing de la Real Techniques pe care aplic 1-2 pufuri de apa termala, mi se pare ca se difuzeaza mult mai frumos produsul asa. Si efectiv cu pensula aia aplic produsul si e vis. Credeti-ma.

Imi place ca ofera tenului un aspect radiant, luminos, cum sa zic, dewy asa, fara sa fie totusi sclipici, ca sa ma intelegeti. Nu as sti sa explic, e primul produs care face asta, scuzati-mi ignoranta, dar nu stiu sa explic. Poate ma intelegeti din poze. Deci arata fantastic produsul asta pe ten: e ca si cum nu il ai si asa e pielea ta, dar e cea mai buna versiune a pielii tale, stii?


Desi l-am aplicat in mai multe straturi, nu mi-a incarcat tenul. Absolut deloc. Au fost si zile cand am aplicat CC Cream cu nemiluita, sa fie acolo tenul perfect si tot nu a aratat dubios, ceea ce ma face sa cred ca produsul asta chiar se apropie de perfectiune, in viziunea mea si avand in vedere nevoile mele.

E hidratant pe ten, fara insa sa am impresia ca mi-l face uleios. Chiar imi simt tenul foarte confortabil cand il port, eu avand un ten mixt cu zone uscate. Foarte uscate, I mean. Chiar nu am avut senzatia de ten uscat de cand port zi de zi produsul asta, isi face treaba cu brio pe acele zone si le calmeaza.


E spornic, tind sa cred ca o sa-mi ajunga multa vreme produsul asta tocmai fiindca textura sa e mai groasa si nu e nevoie de mult produs. Acoperirea lui e mica spre medie, perfecta pentru mine in momentul asta, dar daca mi-l dadea cineva acum 2 luni cand eram in santier din cauza CC Cream-ului Gerovital, as fi avut nevoie de un concealer foarte bun pe langa CC Cream. Dar parerea mea sincera, daca ma intrebati, fie ca aveti probleme cu tenul sau nu, produsul asta chiar face treaba buna pe ten si il face sa para mult mai frumos si mai sanatos. As indrazni chiar sa spun ca arata mult mai bine tenul meu de cand l-am introdus in rutina mea de machiaj. Nu cred ca exagerez.


Cam astea ar fi lucrurile pe care voiam sa le evidentiez la acest produs. El costa undeva la 100 de lei pe Aoro. Mie personal nu mi se pare un pret exagerat, vorbind de un produs atat de bun care pe langa toate aceste lucruri, are si ingrediente anti-age. Mie-mi place, il folosesc zilnic, ba chiar nu imi place cum ma simt daca nu il port. Am zis ca are si SPF 30? Nu? Of, rusine mie :D

You Might Also Like

0 comentarii

Leave me your comment