Clinique Take The Day Off Balm | Review

By Thursday, September 15, 2016



Daca ma urmariti pe YouTube, stiti deja ca de ceva vreme am inceput sa folosesc acest demachiant Clinique. Ce m-a facut pe mine sa ma indrept tocmai catre un cleansing balm este rapiditatea demachierii. Seara tot ce vreau e sa ma demachiez cat mai repede si sa ies rapid din baie ca sa ma pun in pat.






Acest produs se prezinta sub forma unui "unt" care se topeste in contact cu pielea, iar prin masarea lui pe ten, tot machiajul se inmoaie. In timpul demachierii, el pare sa aiba o textura uleioasa, dar odata ce il spal de pe ten cu apa, nu mai simt acest lucru. Revin intotdeauna si cu un gel de curatare dupa demachiere oricum.






 




Este un demachiant eficient atat pentru ten cat si pentru ochi. Nu m-a dezamagit pana acum, ceea ce ma face sa spun ca este demachiantul potrivit pentru mine. Am consumat foarte putin din el de cand il am si preconizez ca pana la anul nici nu o sa ma gandesc sa imi iau un borcanas nou, dat fiind faptul ca nu trebuie sa folosesc o cantitate mare din el atunci cand ma demachiez. Acest produs imi este foarte util mai ales atunci cand calatoresc, pentru ca nu o sa port dupa mine inca un demachiant de ochi pe langa acesta.





 






Nu am remarcat nici probleme pe ten de cand il am, nu este un produs care sa blocheze porii, ci unul foarte lejer. Pretul sau este destul de mare, dar pe mine personal m-a convins si nu cred ca voi mai reveni la demachiantele clasice atata vreme cat o sa am buget pentru acesta.
Voi l-ati incercat? Va tenteaza?


You Might Also Like

9 comentarii

  1. Nu am incerca nici produs Clinique pana acum. Cred ca este din cauza faptului ca are un pret mai ridicat decât cosmeticele pe care le folosesc eu. Mi-ar place sa il incerc

    ReplyDelete
  2. Daca te tenteaza, sigur ca da. Cred ca ti-ar placea :D

    ReplyDelete
  3. Il am si eu dar nu stiu daca o sa il cumpar din nou. Asta pentru ca intre timp am primit o mostra de cleanser Eve Lom si mi s-a parut mult mai bun. Si mai am unul de la Yes to Coconut pe lista de incercat candva, ca e mai budget friendly si zice lumea ca e bun.

    ReplyDelete
  4. M-ar tenta si pe mine, pentru ca pare interesant! Dar stiu ca este peste 100 de lei...

    ReplyDelete
  5. Yes to Coconut e pe baza de ulei de cocos oare? M-ar tenta o varianta mai budget friendly :D

    ReplyDelete
  6. Da, este si interesant si scump :)) mie-mi statea gandul la el de vreo 2 ani pe putin, asa ca trebuia sa il incerc la un moment dat. :*

    ReplyDelete
  7. Prima data l-am vazut la Balaban si trebuie sa recunosc ca mi-a starnit curiozitatea, dar nu atat de mult incat sa dau vreo suta si ceva de lei pe el! :D

    ReplyDelete
  8. Am căutat si eu pe net Eve Lom curioasă să văd ce e mai bun decât Clinique care mi-a făcut si mie cu ochiul si nu mi-a venit să cred că, desi costă 85 £ la 200 ml, e pe bază de ulei mineral si plin de parabeni.

    Eu deocamdată am încercat doar balsamul demachiant de la The Balm si mi-a plăcut. As mai încerca si alte balsamuri demachiante. A devenit metoda mea preferată.

    ReplyDelete
  9. […] meu favorit si imi place mai mult decat Clinique Take The Day Off, caruia i-am dedicat un review aici. Uleiul de dus Bioderma e un produs multifunctional si acopera mai multe ‘sectoare’: […]

    ReplyDelete

Leave me your comment