Despre mine

By Monday, January 10, 2011

Salut !

Numele meu este Carmen. Am 19 ani si sunt studenta la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din Cluj-Napoca, la specializarea Comunicare si Relatii Publice. Sunt...o studenta la mine acasa!:)


Nu am mai avut un blog pana acum.....recunosc. Sunt o incepatoare in ale machiajului, dar fac tot posibilul sa evoluez, sa evoluez si iar sa evoluez.
Am sa postez cateva poze cu niste machiaje realizate de mine, in ultima perioada. Nu sunt exceptionale so don't be too harsh on me, va rog :D

Astept si voi astepta cu mare interes orice critica/opinie/sugestie adresata si, bineinteles, sunt deschisa oricaror discutii legate de make-up si beauty.

Va pup!

KarmenB





You Might Also Like

6 comentarii

  1. Multumesccccccc! Frumoasa intampinare :)

    ReplyDelete
  2. Aceeasi facultate am facut-o si eu :D

    ReplyDelete
  3. @Camy: si profesezi in domeniu, Camy? mie-mi place tare mult facultatea, cursurile etc :)

    ReplyDelete
  4. Buna, Carmen:* Si eu sunt noua si din click in click am aterizat la tine :D Te-ai prezentat foarte dragut, cald si prietenesc si intentionez sa-ti urmaresc in continuare blog'ul :D intr'timp mai arunc un ochi la celelalte postari

    ReplyDelete
  5. @Simina Dumitrache: Multumesc pentru comentariu, si eu iti voi urmari blogul (unul din ele, care deja imi place la nebunie desi am citit doar vreo 3 postari), la cel cu beauty nu ai buton de follow. Te pup, multumesc! Nici nu credeam ca va fi apreciata aceasta postare, dar uite ca nu e asa. :)

    ReplyDelete

Leave me your comment