Jucaria noua: Perie Rotativa Remington

By Sunday, May 22, 2011


Multe din noi se confrunta cu problemele legate de par, un aspect deosebit de important. Un par frumos si ingrijit va iesi mereu in evidenta, asta o stim toate. Eu m-am luptat ani de zile cu el si aici ma refer la urmatoarele, o adevarata istorie: am inceput prin a-l indrepta cu placa, pana l-am ars; am continuat pe partea opusa - am pus bigudiuri; am revenit la placa, de data asta una ceramica; mai apoi l-am lasat in voia sortii, sa stea cum o vrea el, satula de atatea si atatea incercari esuate de a dobandi acel aspect perfect ingrijit al parului si care sa ma multumeasca...

Acum aproximativ 2 saptamani mi-a venit in cap o idee: sa imi cumpar o perie rotativa, in fond era singurul lucru pe care nu l-am incercat. Am inceput marea cautare pe internet de marci, pareri, iar mai apoi preturi. Am hotarat sa iau Rowenta, dar sperantele mi-au fost spulberate de numeroase zvonuri... In aceeasi zi am luat revista Cora. Ce sa vezi? Am gasit oferta la peria mentionata in titlu, care costa 160 lei la pret intreg si 130 la reducere cu cardul Cora, asa ca am dat fuga s-o cumpar, doar nu era sa ratez asa oferta :)

Parerea mea despre aceasta perie este urmatoarea: o ador! Sincer, nu stiu cum am putut trai pana acum fara ea. Nu vreau sa fiu dependenta de vreun obiect sau produs cosmetic, dar aceasta perie imi este pur si simplu indispensabila.




Aparatul in sine vine cu doua perii: una mare si una mai mica. Preferata mea este cea mare, mi se pare ca ofera un alt aspect parului meu care imi place mai mult decat cel oferit de peria mica.




 O folosesc dupa fiecare baie pe parul umed, uneori si a doua zi pe parul uscat, obtinand rezultatul dorit: onduleuri sau par intins, volum, cam tot ce se poate. Inca nu am mana formata in asa fel incat sa obtin o coafura daca nu perfecta, macar aproape perfecta, dar voi lucra intens :) Trebuie sa mentionez faptul ca coafura rezista, de multe ori ma coafez seara, iar dimineata parul arata la fel de bine. Nu il arde ( folosesc ser termoprotector Gerovital, ca sa fiu sigura ca e totul bine ) si, cel mai important, parul arata ingrijit.
De cand am aceasta perie, pot spune ca ma preocupa cu adevarat aspectul parului meu, pe care l-am ignorat multa vreme...acum nu numai ca imi creez onduleuri frumoase si ordonate, dar creez si coafuri! Sincer, ma tem sa nu mi se strice cumva, cred ca as purta doliu dupa ea :)

Cam asa arata descrierea oficiala a produsului:

Perie de par Volumising, cu tepi de diferite marimi si circumferinte, pentru o mai buna fixare a suvitei de par. Este foarte simplu de folosit avand buton de selectare a directiei de rotire. Cordonul de alimentare este pivotant si beneficiaza de un dispozitiv de agatare, deci este comod de folosit. Se inchide automat dupa o ora.


  • Putere:1000W
  • Grila invelis Ceramic cu ionizare pentru efect anti static
  • Perie invelis ceramic de 50 mm
  • Perie invelis ceramic de 38 mm
  • 2 directii de rotatie
  • 2 setari temperatura + jet de aer rece
  • Dispozitiv de agatare

Voi ce folositi pentru a va aranja parul?


You Might Also Like

17 comentarii

  1. s-o folosesti cu placere!
    si eu am vrut sa mi-o cumpar in iarna, dar mi s-a parut cam scumputa 190 lei si pana la urma mi-am luat o trusa remington cu aer cald (2 perii si ondulator) la 100 lei. ce-i drept eu vroiam neaparat ondulator, dar ma chinui cu el. nu l-am folosit decat e vreo 3 ori. astazi imi venise pofta de bucle si m-am chinuit o ora aproape.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca ondulatorul e mai greu de folosit, periile cum sunt? Mi-as cumpara si eu tot de la Remington pentru ca sunt la oferta acum. Multumesc!

      Delete
  2. De ce nu ai scris ieri postarea asta? :))

    Eu mi-am luat azi Rowenta si o ador. :D
    Remington era la pretul de 200 lei in Auchan si 190 lei in Altex, dar am vrut Rowenta. De fapt au aceleasi caracteristici.

    ReplyDelete
  3. @A.M: multumesc mult, nici eu nu ma descurc cu ondulator, niciodata nu m-am descurcat...

    ReplyDelete
  4. @Chocolate: of,of, Choco, nici nu stii de cand ma pregatesc sa fac postarea asta, dar am tot amanat, ca o lenesa ce sunt :) inseamna ca suntem doua fericite.

    si da, au aceleasi caracteristici, sa o folosesti sanatoasa si fericita, asa ca mine!

    ReplyDelete
  5. Sa le folosim fericite! Nici eu nu-mi imaginez ca am lasat sa treaca atatia ani pana sa mi-o iau. Acu vreo 4 ani era 60 de euro in Italia si am tot sperat sa-i scada pretul. O sa scriu si eu despre ea, dar trebuie sa o mai folosesc de 2-3 ori/

    ReplyDelete
  6. ce bucle sexy:x:x le ador astea asa mari mari! si eu vreaaaaaaaau.

    ReplyDelete
  7. chiar saptamana trecuta am fost ispitita sa imi iau..dar aveam nevoie mai mare de uscator de par decat de perie..si am renuntat la ea:-<

    oricum mi-o doresc foarte mult:*

    ReplyDelete
  8. Irynuk, eu cu ea imi usc parul :) nu mai folosesc uscatorul

    ReplyDelete
  9. cum reusesti sa faci bucle cu ea ca mie nu imi ies :-??

    ReplyDelete
  10. super arata parul tau!
    cam cat dureaza pana sa ti-l aranjezi?
    oare la parul pana la nivelul maxilarului, maxim al umarului, as avea ce sa aranjez cu ea?

    ReplyDelete
  11. wow , cum ai descris-o ,e super. cred ca trebuie formata mana ,o deprindere, dar rezultatul merita pe deplin.
    p.s. imi place muuuult machiajul din postarea anterioara! pupicei

    ReplyDelete
  12. @Pixie: las peria sa invarta suvita de par, apoi trag peria in jos pana cand suvita de par e invartita doar de varful periei...imi pare rau, nu stiu sa explic altfel

    @Camy: imi ia aproximativ 20-25 de minute, parul meu e aproape pana la mijlocul spatelui; cred ca ai putea sa-l aranjezi, eventual cu peria mai mica. de fapt, mereu zic ca daca aveam parul mai scurt il aranjam mai bine :)

    @modniza: da, trebuie formata mana, oricum la cat o folosesc in curand ma voi descurca cu ea fara probleme. p.s. multumesc, ma bucur!

    ReplyDelete
  13. stii cumva care este mai buna remington sau rowenta? :)

    ReplyDelete
  14. Buna!Am si eu o intrebare...cum este peria?din ce material sunt perii respectivi?pentru ca vreau si eu sa-mi iau dar sunt fel si fel de modele..am vazut cu "dinti" din plastic sau unii ca din sarma...ma gandesc ca nu fac prea bine parului..

    ReplyDelete
  15. Eu am Rowenta şi la fel, sunt super încântată de ea şi din ce zici tu sunt foarte similare cele două ca mod de folosire şi efect. Dacă se va strica cred că voi face foamea o lună la serviciu sa o cumpăr din nou :D

    ReplyDelete

Leave me your comment