Giveaway-ul Sigma - Caz rezolvat

By Wednesday, July 20, 2011

Buna dimineata, dragelor!

Fac aceasta postare pentru a va anunta finalul disputei Monica - Carmen, disputa soldata fara pierderi de vieti omenesti :)) Glumesc.

In urma deciziei noii castigatoare (deuta_01), de a refuza pensula din cauza ca a castigat-o la un alt concurs (felicitari pentru corectitudine), am decis ca pensula sa mearga la Monica. Mentionez ca mailul trimis de ea nu a ajuns la mine in timpul alocat, din cauza unor erori datorate serverului probabil.

Dupa ce am anuntat noua castigatoare, Monica mi-a aratat ca mi-a trimis mailul duminica, printr-o poza. Cum nu l-am primit si, odata aleasa noua castigatoare, nu am mai dat inapoi indiferent de dovada. Finalul este simplu: Monica a acceptat pensula si am hotarat sa punem capat acestei chestiuni.

Sper ca pe viitor sa nu mai intampin astfel de probleme si sa nu credeti ca m-am lecuit de giveaway-uri, nu-i asa!:) Declar inchis subiectul "Giveaway Sigma E25", in sfarsit.

Va doresc o zi buna si le multumesc celor care m-au sustinut.

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Ce bine ca s-a terminat totul cu bine!!

    ReplyDelete
  2. :))jeez,e doar o pensulica girls!:))

    ReplyDelete
  3. Bine ca s-a rezolvat,si ca a doua castigatoare practic avea pensula si in final totul e in regula! Cred ca Monica trebuia totusi sa lase si un mesaj la postarea respectiva in care sa iti scrie " Ti am trimis mail,l-ai primit?" si tu evident ii raspundeai ca nu,deci il trimitea din nou :) Oh well... eu de fiecare data cand am castigat ceva,am scris atat pe blogul persoanei respective intr un comentariu si i am trimis si mail.Pupici!

    ReplyDelete

Leave me your comment