Machiajul meu de toate zilele

By Friday, October 07, 2011

Buna, dragelor!

Voi incepe cu o intrebare: cate dintre voi folosesc mai mult de 3 produse in machiajul zilnic? Eu folosesc. Ati ghicit, azi va voi spune ce anume folosesc eu la machiajul meu de zi cu zi si va voi si arata unul.

In afara de faptul ca nu am timp sa imi fac in fiecare zi un machiaj mai sofisticat, nici nu cred ca ar trebui sa o fac. Nu imi place sa exagerez cu nimic in ceea ce priveste machiajul meu zilnic. De obicei, aplic crema de fata combinata cu o picatura-doua de fond de ten, fara sa uit de corector si de pudra translucida. Imi aranjez sprancenele cu multa atentie, apoi conturez usor ochii cu un creion de ochi maro, aplicat si intre gene. Imi place sa aplic uneori si un fard maro pe pleoape, nu in cantitate mare - atat cat sa dau ceva mai multa intensitate ochilor mei verzi. Aplic rimelul si blush-ul si un ruj sau gloss. Cam asa arata totul la final:


Lucrurile pe care le schimb in fiecare zi, referitor la look-ul meu per total, sunt coafura si rujul/gloss-ul. In rest, in privinta machiajului, urmez aceiasi pasi mentionati mai sus. Prefer ca peste zi look-ul meu sa ramana cat mai simplu si mai natural.

In poza de mai sus am folosit

Ten: O picatura de fond de ten Vichy Aerateint Pure
        Pudra Translucida Max Factor
        Blush Farmasi
        Corector Bourjois Healthy Mix

Ochi: Creion maro Trendy
         Rimel Maybelline the Colossal Volum' Express
         Fard Maro din quad-ul Avon Mocha Latte
         e.l.f Eyebrow Kit in Light
         Creion de sprancene Max Factor

Buze: Revlon Créme de la Chrome in Racy Ruby
         Gloss Lancome

Si acum sunt curioasa. Cum arata machiajul vostru zilnic?

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Arata foarte fain ! Si eu in general merg pe ceva natural pentru ca acum am tenul alb iar, mi-a trecut bronzul. Imi plce sa folosesc un ruj rosu blush roz fdt rimel si creion alb pe waterline . Uneori merg pe machiaj nude :D

    ReplyDelete
  2. e un machiaj potrivit pentru zi si plus ca se realizeaza si foarte repede, asa ca nu pierzi timpul in zilele agitate ale saptamanii.

    http://alizeecosmetics.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Un machiaj simplu, frumos si natural.

    Imi place farte mult cum se asorteaza culoarea parului cu tenul tau si cu acei ochi minunati!

    ReplyDelete
  4. Carmen, mie imi plac mult si sprancenele tale. :P Cum ai reusit sa le dai o forma asa faina? te pensezi singura? daca le fardezi, ce produs folosesti?

    ReplyDelete
  5. Ada, da, ma pensez singura. Acum folosesc kit-ul pentru sprancene de la e.l.f (cel Light) si un creion tot pentru sprancene de la Max Factor (nuanta 1, Ebony). Aplic ceara din kit, apoi dau usor peste ele cu creionul si la final aplic fardul din kit, am observat ca asa arata mai natural. Dupa ce am facut toate astea, corectez ce nu imi place cu un corector de la Bourjois (poti folosi orice corector, chiar si fond de ten).
    Forma am dat-o folosindu-ma de tehnicile bine stiute cu un creion, ori un pix, ceva drept in orice caz, pornind din zona nasului, dar machiajul sprancenelor este cel care le face sa arate asa, ale mele fiind foarte rare.
    Daca ai nevoie de ajutor in privinta formei, sunt o multime de articole pe net, desi sunt convinsa ca te descurci.
    Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie oricand.

    ReplyDelete

Leave me your comment