Let's get the party started!

By Sunday, December 11, 2011

Ieri seară am machiat două fete frumoase, pregătite de distracție. Vă voi arăta doar unul din machiaje pentru că aparatul meu nu a vrut să-i facă poze clare decât acestuia.


Am aplicat pe pleoapă adeziv si mai apoi glitter, apoi am completat cu un eyeliner negru si fard negru, fără să uit și de genele false. A fost prima încercare aceasta cu lipitul glitter-ului, dupa ce am admirat îndelung machiajul Alexandrei. Puteți găsi la Koko mai multe detalii despre modul în care se realizează un astfel de machiaj, la fel cum am procedat și eu cu câteva ore înainte să încep să-l realizez. De asemenea, Koko ne spune și cum să îndepărtăm sclipiciul de pe față. Eu am aplicat fondul de ten la sfârșit, așa am evitat ruinarea totală a întregului machiaj.


Mie mi s-a părut un machiat numai bun de petrecere, după cum spune și Alexandra în postarea ei și-mi pare rău că nu l-am încercat și eu când am avut o astfel de ocazie.

Pe cealalță domniță am machiat-o în culori vesele, după dorința ei. Îmi pare rău că nu mi-au ieșit pozele, dar plănuiesc să remediez și acest aspect în perioada următoare.

V-a placut?

Pe data viitoare,
Să fiți frumoase!

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Foarte frumos arata,imi place forma si glitterul este deosebit,alegerea nuantelor este inspirata, mult mai purtabil decat machiajul pe care l-am realizat eu. Foarte draguta tipa,o prinde look-ul!
    Te pup si te imbratisez!

    ReplyDelete

Leave me your comment