Despre cosmeticele Eye of Horus

By Thursday, July 25, 2013

De curând am primit câteva produse spre testare, de la reprezentanții brandului Eye of Horus. Acesta a luat naștere în Australia, iar produsele lor sunt bazate pe utilizarea unor ingrediente blânde, evitându-se în formularea lor chimicalele de orice fel.

We are an Australian owned company who is committed in Awakening the Goddess in EVERY women, because we know we are all beautiful no matter what age, no matter where we have come from or what our life story is.

Am primit multe produse de la ei, nici nu mă așteptam să îmi trimită chiar atât de multe. Am remarcat, de îndată ce am deschis pachetul, ambalajul luxos al produselor, se vede că cei de la Eye of Horus pun mare accent pe produse, de la ambalaj, până la formulă, dar despre asta o să vă povestesc mai jos.
Goddess Mascara este un produs care nu m-a impresionat în mod deosebit, însă nici nu mă miră acest lucru din moment ce la capitolul mascara sunt foarte pretenÈ›ioasă. ÃŽmi place periuÈ›a pentru că nu încarcă genele, ba chiar le separă foarte bine È™i le alugeÈ™te, însă nu chiar atât cât aÈ™ fi vrut eu. La capitolul ingrediente stă foarte bine, conÈ›ine numeroase tipuri de ulei, fiind aproape ca un tratament pentru gene. 
Ambalajul îmi place tare mult, eu în general consider că un produs bun se cunoaÈ™te È™i după ambalaj È™i după atenÈ›ia pentru detaliile vizuale, dar ca să nu mai bat mult pasul pe loc, este un rimel bun, nu excelent, iar utilizarea lui este o experiență interesantă dacă ne gândim la ce ingrediente conÈ›ine. ÃŽl puteÈ›i găsi aici la preÈ›ul de 34.95$. 
Eyelinerul l-am folosit până l-am epuizat....mi-a plăcut atât de mult rezistența lui (perfectă), încât l-am folosit extrem de des. Mi se pare totuși că s-a epuizat destul de repede, dar asta nu e chiar așa o problemă pentru că am creioanele lor de ochi ca înlocuitor. Aș îndrăzni să spun chiar că este cel mai bun eyeliner lichid pe care l-am încercat până acum.
La fel ca mascara, are È™i el ingrediente bune È™i nu conÈ›ine parabeni. ÃŽl găsiÈ›i aici la preÈ›ul de 30$. 
Paletuțele! oo, paletuțele sunt superbe. Deși nu mă machiez zilnic, micuțele astea două m-au făcut să pun mâna pe pensule și să le folosesc. Ambalajul lor este superb, îmi pare rău că pozele nu pot arăta cât de superbe sunt ele, ca aspect, în realitate.
Fardurile au niÈ™te nuanÈ›e frumoase, preferata mea e clar paleta Isis Sun Goddess È™i mai exact nuanÈ›a din mijloc. Sunt niÈ™te culori luminoase, puternice pentru că au mult sidef în ele, sunt culori pentru zeiÈ›e È™i pentru momentele când putem îndrăzni È™i altceva. Sheba Mystical Goddess este È™i ea o paletă superbă, nuanÈ›a din dreapta o folosesc cel mai des pentru iluminarea colÈ›ului interior al ochilor È™i pentru zona de sub sprâncene. 
Fardurile nu-s prăfoase È™i se blenduiesc frumos, rezistenÈ›a lor fără primer, pe ochii mei cel puÈ›in, este una bună, de câteva ore chiar. Pe scurt, îmi plac tare mult. Nici nu am avut până acum aÈ™a farduri frumoase, elegante. Le găsiÈ›i aici la preÈ›ul de 49$. 
Creioanele lor de ochi sunt mortale. Am primit 5, unul fiind dublură. Sunt waterproof, culorile sunt intense, dar se întind puÈ›in la căldură mare. Asta nu e chiar aÈ™a o problemă, astfel că le folosesc zilnic, mai mult pe cel negru È™i ocazional, pe cel albastru în combinaÈ›ie cu un alt creion de la alt brand. 
Dark Olive - Bronze - Teal - Black
Formula lor cuprinde, bineînÈ›eles, È™i uleiuri, fiind una bazată pe a proteja ochii sensibili. Creionul în sine este moale È™i delicat, nu zgârie nici un gram ochii. Eu îl folosesc pe cel negru pentru a-mi accentua linia genelor de sus È™i este singurul creion de până acum pe care îndrăznesc să-l utilizez într-o zonă atât de sensibilă. Le puteÈ›i găsi aici la preÈ›ul de 30$. 

Am primit de la prietenii Eye of Horus și o ascuțitoare pentru creioanele de ochi, însă mi se pare că le cam rupe mina. O puteți găsi aici, dacă sunteți curioase să o încercați.

Pe final vreau sa le mulțumesc celor de la Eye of Horus pentru gestul lor minunat de a-mi trimite aceste produse să le testez, precum și pentru generozitatea lor. Produsele îmi plac, mi se pare luxoase ca formulă datorită ingredientelor naturale atent selecționale pentru a proteja, în loc de a dăuna și mai mult ochilor sensibili cum sunt ai mei. Pe mine una m-au câștigat, le voi folosi până la epuizare.

Voi ați încercat produse Eye of Horus? Dacă nu, v-ar tenta?

You Might Also Like

1 comentarii

  1. nu am folosit nu le-am vazut nicaieri , dar nu ma dau in laturi :)

    ReplyDelete

Leave me your comment