Shine bright like a star, baby

By Saturday, December 07, 2013 , , , , ,

Nu stiu daca ati vizitat site-ul Born Pretty Store, insa au niste lucruri tare dragalase si foarte ieftine. De cateva luni, de cand colaborez cu ei, am avut placerea de a va prezenta cercelusi si coliere care mie personal mi se par absolut superbe. Nu spun lucrurile astea doar pentru ca am o buna colaborare cu ei, o spun pentru ca produsele lor chiar sunt demne de lauda, la fel ca si atitudinea lor fata de bloggeri.

Ceasul pe care vi-l arat azi este unul care m-a atras de cum l-am vazut pe site. Are acel ceva care il face deosebit, special si ma face sa ma indrept catre el atunci cand vreau sa port pe mana unul. Daca nu stiati, am o mini colectie  de ceasuri, unele cu pietricele, altele simple, dar toate au ceva deosebit si imi sunt dragi.
Nu stiu daca e doar obisnuinta de a purta unul, dar zilnic am un ceas pe mana. Mi-am dat seama ca, din moment ce nu prea port coliere si cercei (ironic, nu? :P), un accesoriu tot imi trebuie, asa ca un ceas mi s-a parut foarte potrivit. Ei, mai am si eu zile cand ma "impodobesc", dar nu foarte des si asta se intampla mai ales la ocazii.
 Acesta este ceasul: simplu, dar de efect. Mi s-a parut tare deosebit tocmai pentru ca are forma de steluta si iese cumva in evidenta datorita ei. Vreau sa precizez ca desi costa doar 5.99$, este realizat dintr-un material foarte bun, la fel ca si cureaua. Il puteti gasi aici pe mai multe culori, eu personal imi doresc sa il am si pe rosu, dar asta ramane de vazut :D Deja am cazut prada tentatiei si am dat o comanda pe site-ul lor, asa ca stau cuminte deocamdata. De asemenea, pasionatele de nail art cred ca se vor bucura de multitudinea de oje si alte minuni de pe site :)

p.s. Daca doriti sa dati o comanda, puteti utiliza codul de reducere de 10% din imaginea de mai jos.


Cum vi se pare ceasul, va place?
 Astept opiniile voastre in sectiunea comentarii :*


You Might Also Like

7 comentarii

Leave me your comment