Best of 2013 | Life

By Wednesday, January 01, 2014 , , ,


La multi ani! Va doresc tot ce imi doresc si mie si celor dragi mie :) sanatate, puterea de a trece peste rautati si greutati, cat mai multe impliniri, cat mai multe scopuri atinse...sa fim fericiti, impliniti si inconjurati de oameni frumosi!
Anul 2013 a fost un an memorabil. M-a schimbat intr-un fel in care nu mi-as fi imaginat ca o sa ma schimb vreodata. Nu numai interior, ci si exterior :) Am invatat sa apreciez mai mult oamenii de langa mine si am invatat sa ma apreciez si pe mine. Dupa acest an, 2013, mi-am dat seama de un lucru dureros, dar prezent in viata fiecaruia dintre noi...faptul ca nu merita sa pastram in viata noastra oamenii care nu vor sa fie langa noi. M-am gandit ca nu pot sa imi cauzez atata suferinta alergand dupa oameni care, intr-un final, nu si-au amintit de mine decat la nevoie....si nu la Craciun. Am invatat sa iert, sa uit, sa trec peste ce nu merita sa fie in PREZENT. Sa ma bucur de cei care ma vor langa ei, care mi-au oferit prietenia lor sincera, care mi-au fost alaturi cand altii au fugit oferind motive stupide.
Am gasit o persoana alaturi de care pot spune ca am fost "impotriva tuturor". Nu mai suntem impotriva nimanui acum si oricum, prea putin conteaza ce spun altii. Ce conteaza e ce simtim noi, ce ne dorim noi si nu ceea ce se asteapta altii sa facem sau sa se intample. Am invatat sa merg mai departe cu ceea ce simt.
Anul 2013 a fost un an al experimentelor, al bloggingului, al calatoriilor, al pasiunii si al redescoperirii mele. Nu mi-ar ajunge o zi intreaga sa va povestesc cate mi s-au intamplat si cate am invatat, insa toate au fost spre bine. Am terminat facultatea cu o lucrare de licenta care a primit o nota foarte buna (desi nu m-as fi gandit la asta), sunt studenta la master si....angajata permanenta, full time, la cea mai mare companie de inchirieri auto din Romania. 
Pot sa spun ca incercarea anului 2013 a fost gasirea unui job care sa imi placa cel putin la fel de mult ca cel de beauty advisor la Max Factor. Ok, stiu ca domeniile sunt total diferite, la Max faceam ce stiam mai bine, insa placerea o regasesc si mergand la biroul Autonom din centrul Clujului...Aici zilnic dau de noi provocari, lucru care imi place mai mult decat stiam...
S-a incheiat un an care mi-a dat multe lectii. Ma bucur enorm ca am reusit sa fac, cu multe eforturi, multa vointa si mult stres, niste lucruri pe care mi le-am dorit din tot sufletul. Ma bucur ca nu m-am oprit din a posta pe blog si ca am facut un pas inainte: intalnirea cu bloggeritele din Cluj. Ma bucur pentru toate colaborarile avute de-a lungul anului 2013, si mai mult ma bucur pentru excelenta colaborarea cu cei de la Born Pretty Store, o echipa de oameni minunata, in frunte cu Daisy Lee.
Ma bucur ca imi sunteti inca alaturi si ca ma cititi. Ma bucur ca am avut sansa de a intra in contact cu voi, ma bucur ca va pot citi, ca pot invata lucruri de la voi si ma straduiesc, credeti-ma, sa va impartasesc cat mai multe din experientele mele, sa fac postari cat mai diverse. Desi de multe ori stresul, oboseala si lipsa de inspiratie ma indeparteaza de blog, voi fi tot aici. Pe langa faptul ca sunt celelalte lucruri de mai sus, sunt blogger de beauty!

Va doresc toate cele bune,
Carmen

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Iti doresc un 2014 plin de lucruri frumoase ! Se pare ca si anul 2013 a fost pentru tine un an foarte bun:*.
    Felicitari pentru licenta si noul job! Te superi daca te intreb ce facultate ai terminat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos!! Asemenea iti doresc si eu tie si familiei tale.
      Am terminat facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, la sectiunea Comunicare si PR, iar acum sunt studenta in cadrul aceleiasi facultati, la PR. :)

      Delete
  2. iti doresc un an plin de realizarii si multa sanatate .la multi ani!

    ReplyDelete
    Replies
    1. La multi ani tie si familiei tale, Claudia !

      Delete
  3. I am very very glad to have coopration with you Carmen ! I hope we can work together happily in this new year ! Best wishes and good luck for you !^_^

    ReplyDelete
  4. I am very very glad to have cooperation with you Carmen ! I hope we can work together happily in this new year . Best wishes and good luck for you !^_^

    ReplyDelete
  5. Să te bucuri de-un nou an pe placul sufletului tău, Carmen. La mulÅ£i ani! ♥

    ReplyDelete

Leave me your comment