Postare Fermecata

By Thursday, February 13, 2014 , , ,


Dragelor,

Postarea de azi o dedic verbului "a fermeca", pentru ca eu una sunt constant fermecata de cate produse romanesti bune avem. Si cand spun bune, ma refer la foarte bune.
Sunt curioasa cate din voi folosesc produse Farmec. Haideti sa va pvoestesc eu...
Prima mea crema de fata a fost Farmec, cu migdale si echinacea, pentru tenul uscat si sensibil. Doi ani mari si rotunzi am folosit-o si a fost singura care mi-a putut domoli tenul incredibil de sensibil la acea vreme. Ca sa va faceti o idee, dupa ce ieseam de la dus imi era tenul atat de rosu, de parca eram arsa... si era musai sa folosesc aceasta crema ca sa se calmeze.

Mai apoi am descoperit demachiantul din aceeasi gama. La fel l-am folosit muuuulta vreme, pana cand intr-o zi nu l-am mai gasit prin magazine si am fost dis-pe-ra-ta la propriu. Iar acum...ei bine acum imi dau seama ca inca sunt fermecata de produsele lor!
Pe bune, nici nu stiam cat de multe din produsele lor se regasesc in geanta mea, pe biroul meu de la lucru sau pe masuta mea de toaleta!
"Batrana" crema Doina a devenit de cateva luni, de cand a dat frigul, cel mai bun remediu pentru mainile mele si culmea, tot la ea ajung in fiecare seara, chiar daca mai am cateva creme langa mine.
Ojele lor...ce nuante vibrante! Imi amintesc si acum primele mele oje Farmec :) si priviti-le pe acestea..cum sa te poti abtine?
Iar acum prietenii de la Farmec ne incanta cu o noua gama de produse antiimbatranire, Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan cu Retinol, bazata pe cateva ingrediente centrale precum Acidul Hialuronic, minunata vitamina E si Juvinity sau Complexul Tineretii. Cu asa ingrediente, de acum ne putem simti cu siguranta mai increzatoare ca vom intarzia aparitia primelor riduri :)
Eu voi testa cu o deosebita placere produsele din poza, iar mai multe informatii despre noua gama puteti gasi aici. Si nu, nu m-a platit nimeni sa scriu despre produsele Farmec. Ei nici nu stiu cat de fermecata sunt eu de ele!

Voi sunteti?

 ♥



You Might Also Like

1 comentarii

Leave me your comment