What's new on my dressing table (VII)

By Saturday, March 22, 2014 , , , ,

Si in aceasta postare am cateva produse foarte bune sa va prezint, produse pe care chiar le folosesc zilnic in ultima perioada. In primul rand, marea mea descoperire este fondul de ten SuperStay Better Skin de la Maybelline. Produsul este nou lansat pe piata noastra si din cate observ eu este in continuare la oferta prin diferite magazine. Ultima data l-am vazut ieri in Auchan, la pretul de 29 de lei. Fondul de ten se lauda ca in doar trei saptamani de folosire tenul ar arata mai bine, asta datorita unor ingrediente speciale. Produsul este potrivit si tenului sensibil, nu contine parfum si a fost testat dermatologic. In punctul asta, ceea ce pot eu sa spun este ca nu am mai avut un astfel de fond de ten. Nu ma refer aici la SPF, nici la acoperire, nici la finish, care apropo sunt decente...ma refer la faptul ca acest produs imi tine tenul sub control. Cum? Efectiv nu imi mai apar cosuri de cand il folosesc! Pentru mine isi merita fiecare banut si rar mi se intampla sa fiu asa de entuziasmata de un fond de ten.
 Mai departe, vreau sa stiti ca sunt o mare fana a produselor Farmasi. Acum am decis sa imi schimb putin gama de culori pentru machiajul zilnic si am apelat la un blush peachy. Cred ca au schimbat formula blushurilor Tender Blush On, pentru ca acum textura lor e mult mai fina si mult mai usor de aplicat. Eu am ales nuanta 01 si a costat 15 lei.
Mai jos puteti vedea si fardul lor de sprancene. Au doua nuante disponibile, cea din poza si un maro dragut. Fiind bruneta, am ales acel maro inchis (High Brown). Este foarte pigmentat, se aseaza si se intinde bine si imi place. Da! A costat 14 lei.
 Si nu in ultimul rand....ta-daaaa! In sfarsit este al meu! Faimosul Moroccanoil este in sfarsit al meu. Nu va spun multe despre el acum, doar atat: e demential. Pentru cele care vi-l doriti dar nu stiti daca vi se potriveste (desi nu stiu daca exista cineva caruia sa nu i se potriveasca) va sfatuiesc sa incercati varianta de 25 ml. Eu am luat-o cu 72 lei si o sa imi ajunga o vesnicie! De Moroccanoil ma bucur cel mai mult, pentru ca mi l-am dorit multa vreme.

♥ Daca doriti sa fac un review complet vreunui produs, va rog sa imi scrieti!
♥ Daca ati incercat vreunul din ele, astept opinia voastra in sectiunea comentarii.
♥ Iar daca aveti alte sugestii/recomandari, sunt aici!

Weekend placut tuturor!


Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr || Instagram

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Despre fondul de ten de la Maybelline am auzit doar lucruri bune <3 Farmasi imi place dar nu am prea multe produse de la ei :(... As dori sa vad un review la toateeee produsele dar in ordinea aceasta: fdt, moroccanoil si farmasi :D

    ReplyDelete
  2. aaa..si inca ceva..cum iti pot da follow..? am incercat de mai multe ori dar imi da o eroare.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prin GFC, daca nu merge mai incearca, si eu am patit...e ceva eroare de-a lor

      Delete
  3. Hey, multumesc furmos! Cu siguranta iti voi face o vizita!

    ReplyDelete
  4. Trebuie să bifez ÅŸi eu acel fond de ten ♥
    Cât despre tratamentul Moroccanoil, subscriu celor spuse, e cel mai bun ♥
    Să te bucuri cu drag de toate :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur sa vad inca o parere pozitiva despre produse! Merci frumos, Mihaela!

      Delete

Leave me your comment