Review: Masca Macadamia Natural Oil

By Saturday, April 26, 2014 , , , , ,

Se pare ca primavara aceasta imi e sortit sa incerc tot felul de produse bune si foarte bune pentru par, astfel ca azi din nou va impartasesc opinia mea asupra unui produs pe care mi l-am dorit multa vreme. La fel ca in cazul uleiului Moroccanoil din postarea trecuta, sunt foarte placut surprinsa de un produs a carui faima este total justificata. Va spuneam acum cateva saptamani ca imi doream foarte tare masca Macadamia Natural Oil Care. S-a creat si in cazul ei, la fel ca in cazul uleiului Moroccanoil, o poveste care cred ca face pe oricine sa-si doreasca sa incerce produsele. Masca este una reparatoare, adresata parului uscat si degradat. Printre promisiunile ei se numara si cea de a revitaliza parul, de a-i conferi stralucire si de a-l hidrata, asta datorita combinatiei dintre uleiul de macadamia, cel de argan, cel de musetel, aloe si extractele de alge.
Am pornit la drum cu aceasta masca fara sa ma astept la mari minuni, desi pe internet este unul din cele mai laudate produse despre care am citit vreodata. Sunt aproape sigura ca nu am citit nici un review negativ sau mai putin multumitor la adresa acestui produs, insa nu am vrut nici sa imi fac mari sperante avand in vedere ca parul meu se afla la un nivel de degradare ridicat.
Am masca de aproape o luna si am folosit-o de doua ori pe saptamana, dupa fiecare spalare. Pe instructiuni scrie ca trebuie lasata sa actioneze 7 minute, dar mereu am lasat-o 30-40 de minute ca sa fiu si mai sigura de efectele ei. Rezultatele pe parul meu sunt remarcabile mai ales in ceea  aspectul lui. Parul este mult mai lucios, chiar are un luciu foarte sanatos. Il simt mai hidratat, mult mai hidratat. Ca sa va faceti o idee, fara masca parul meu este ca o matura, casant, uscat, fara stralucire. Cred ca l-au ajutat mult si tratamentele din ultimele luni, plus uscarea lui naturala, insa masca asta a adus un aport foarte important la aspectul lui sanatos de acum.
In pozele din aceasa postare nu port pe par nici un produs de styling, nici un ulei, nici un balsam leave-in, nimic. Doar masca pe care am aplicat-o dupa dupa ce mi-am spalat parul. Parfumul mastii este unul delicios, mie mi se pare usor fructat, chiar imi place cum miroase. Textura este una cremoasa, insa se intinde usor pe firul de par si chiar il aplic bine peste tot, fara sa imi fac griji. Este si destul de economicos, il am de o luna asa cum spuneam si as zice ca imi mai ajunge inca minim doua luni.
Pe mine personal masca asta m-a convins in totalitate si sunt sigura ca o voi recumpara imediat ce se termina. Eu mi-am luat-o de pe Aoro si in mod sigur o iau tot de acolo, pretul este mult mai convenabil decat in magazine sau pe alte site-uri. Ma tenteaza sa incerc si alte produse Macadamia, sunt convinsa ca sunt la fel de bune precum masca.
Poate ca pretul putin piperat o sa va faca sa va intoarceti privire si credeti-ma, inteleg perfect acest lucru pentru ca ani de zile am fugit de produsele prea scumpe pentru bugetul meu in ideea ca poate si alea mai ieftine o sa faca treaba bine. Acum am fost efectiv nevoita sa investesc mai mult in produse de calitate, produse alese mai atent ca sa se potriveasca nevoilor actuale ale parului meu. Nu toate produsele profesionale au efectul dorit, tocmai de aceea trebuie sa luam intotdeauna mai multe elemente in considerare atunci cand alegem produse pentru un par degradat, uscat, aproape "mort".
Daca si voi ati testat prea multe produse care pana la urma nu v-au convins, daca v-ati decolorat si recolorat parul si daca acum sunteti in cautarea unui produs care sa va scoata din impas, acesta e si recomandarea ea personala e sa incercati macar varianta de 100 ml ca sa vedeti daca va place si voua.

Eu astept sa-mi scrieti daca o incercati si daca aveti si alte propuneri pentru mine, va astept cu drag sa le scrieti!


Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr || Instagram

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Am incercat-o si eu, i-am facut si review, e superba! Din pacate eu am avut doar un pliculet pe care l-am folosit de cateva ori, mi-ar fi placut sa am varianta mare. Dar cand mai scap la cumparaturi, tot o sa mi-o achizitionez:). Momentan am primit ceva spre testare, asa ca mai astept. Weekend placut!

    ReplyDelete
  2. I am really impressed along with your writing abilities and also with the structure in your blog.
    Is this a paid subject or did you modify it your self?
    Either way keep up the nice high quality writing, it's uncommon
    to peer a nice blog like this one today..



    Feel free to surf to my web-site - Haine Online Romania

    ReplyDelete
  3. O am şi eu, e minunată :)

    ReplyDelete
  4. pretty nice blog, following :)

    ReplyDelete
  5. cat de tare! eu am parul cret si foarte degradat..si folosesc ulei de cocos presat la rece..dar cred ca voi incerca si masca aceasta..S-o folosesti sanatoasa!

    ReplyDelete
  6. Ma intriga masca asta.Am gasit doar un review negativ in toata blogosfera despre ea.Folosesc masca de la Kerastase dar parca nu imi mai hidrateaza parul cum ar trebui si vreau sa o schimb.Am cautat peste tot masca si la noi nu se mai gaseste decat pe aoro.Nu am incredere totala ca este veritabila ,pretul este extrem de mic fata de pretul original din strainatate.Poti sa imi spui daca are aceeasi consistenta ca cele din afara?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu cunosc consistenta celor din afara, am vazut doar ca au aceeasi culoare nuantata. Cea de pe aoro are o consistenta cremoasa, se intinde usor pe par fara sa curga. Eu de pe aoro o am si tot de mi-o voi mai lua, din punct de vedere al efectelor pentru mine personal a fost excelenta. Mai departe nu stiu ce sa zic, e alegerea ta

      Delete
  7. Este foarte bună îmi place foarte mult acum am un par mai sănătos și lucios eu mi-am cumpărat-o din Anglia de pe un Site....

    ReplyDelete

Leave me your comment