Craciun

By Monday, December 14, 2015

Pentru mine, perioada sarbatorilor de iarna este cea mai frumoasa din an. Craciunul, in mintea mea, are ceva special. E linistea aia, e comfortul acela psihic care ma face sa iubesc Craciunul mai mult decat orice alta sarbatoare din an. Perioada lunii decembrie e perioada in care pot asculta colinde non stop. In care ma pot uita la Home Alone desi am vazut toata seria in fiecare an de vreo 5-6 ani incoace. E perioada cea mai frumoasa din an din foarte multe motive, multe din ele pe care nu le pot explica, ci doar le simt.
Pentru anul acesta, mi-am propus sa pastrez in peisaj cateva lucruri care imi sunt dragi. Paleta de farduri de la Oriflame, din Gama Giordani Gold (varianta Radiant Plum), am primit-o la intalnirea bloggeritelor de anul acesta si are toate sansele sa devina paleta mea favorita. Asta pentru ca are niste culori care pe mine momentan ma obsedeaza. Acele nuante de cranberry merg de minune cu ochii mei verzi si, credeti-ma, nu spun acest lucru prea des. Sunt destul de pretentioasa cand vine vorba de farduri si culori care sa mi se potriveasca deoarece nu imi prea plac orice culori si nuante. 

Oja de la Avon in culoarea 'Real Red' este o veche iubire de-a mea. Am incercat-o prima oara acum vreo 4-5 ani si de atunci mi se pare ca nu exista alta ca ea. Totusi, de cand am descoperit-o prima oara ceva s-a schimbat in formula ei pentru ca nu mai e atat de rezistenta precum o stiam. Imi place insa la nebunie culoarea, nu am gasit nimic asemanator ei asa ca am ramas la ea.

Ceasul Fossil si colierul le-am primit cadou si le-am purtat aproape zilnic in ultimele luni. Sunt surprinsa de faptul ca amandoua arata ca noi de atunci, fara nici o zgarietura, fara nici o urma. Imi sunt tare dragi amandoua si credit pentru asta ii acord prietenului meu care mi le-a daruit.

Puloverul mi s-a parut foarte dragalas. Are mici cupcakes pe el si e roz. Nu am avut pana acum un pulover sau ceva de genul acesta, asa ca noutatea a fost binevenita. Imi place mult modelul lui simplu si planuiesc sa mai iau inca unul cel putin, mai ales ca si materialul imi place foarte mult.

Voi ce lucrusoare alegeti pentru acest Craciun?



You Might Also Like

4 comentarii

  1. Foarte dragute pozele! Imi place mult puloverul, am vazut si eu o multime de hainute faine in Mohito, trebuie sa le fac o vizita in curand :D Si paleta de farduri e superba! Te pup,
    www.bloggerissa.com

    ReplyDelete
  2. Foarte misto hainuta, unde se gaseste brandul asta?

    ReplyDelete
  3. Avem un magazin in mall-ul Polus, aici in Cluj.

    ReplyDelete

Leave me your comment