3 produse dragi

By Saturday, March 12, 2016 ,

In ultimele trei luni mi-am schimbat rutina de ingrijire si de machiaj in proportie de 90% si am pastrat foarte putine produse pentru uz zilnic. Ceea ce vreau sa fac azi este sa va spun care produse mi-au ajuns la suflet si de ce.

Concealerul 100% Pure este un produs care a detronat toate concealerele pe care le-am testat in viata mea, prin faptul ca este un produs cremos, foarte rezistent, dar hidratant. E un mix de calitati pe care la alte produse nu l-am intalnit, fie erau alte concealere prea hidratante, fie imi uscau pielea din jurul ochilor. Ei bine, acest concealer este perfect pentru nevoile mele, imi pastreaza zona ochilor hidratata, dar se pastreaza acolo o zi intreaga si capata peste zi un aspect usor mat. Nici nu pot cere mai multe de la un concealer care are toate aceste calitati + ingrediente foarte bune si o acoperire medie, dar buildable fara aspect urat.

Un alt produs demn de mentionat este bronzerul mat Lily Lolo in culoarea Miami Beach sau, mai bine spus, cea mai noua obsesie a mea. Inca de cand am dat de site-ul lor si am inceput sa caut informatii despre acest brand, am ramas cu o oarecare obsesie legata de produsele lor. Nu m-a dezamagit deloc acest bronzer, este fix ceea ce imi trebuia: un bronzer fin, care se blenduieste foarte usor, avand o culoare calda de vara :)

Blushul Alverde in culoarea Flamingo este un produs care m-a surprins printr-o textura matasoasa, culoare pigmentata si este un produs care arata foarte bine pe piele. Il gasiti in magazinele DM la pretul de 17 lei si va spun eu, o sa va placa si voua. Am remarcat insa ca nuantele sunt destul de limitate, iar aceasta mie mi s-a parut perfecta pentru zilele in care am nevoie de putina culoare in obraji.

Produsele de mai sus sunt produse perfecte chiar si pentru cele mai sensibile tenuri, ele fiind realizate din ingrediente naturale. Marele avantaj al produselor de genul acesta este ca se demachiaza extrem de usor si riscurile de iritatii sunt reduse. Mie-mi plac toate trei foarte mult si consider ca sunt investitii bune.

Voi ati incercat vreunul din aceste produse?
Ce parere aveti despre ele?




You Might Also Like

1 comentarii

  1. Buna!Imi poti spune unde pot gasi Concealerul 100% Pure si cat costa?

    ReplyDelete

Leave me your comment