Cum ne organizam produsele de machiaj? + Veste minunata

   O sa incep cu o veste care pe mine personal m-a bucurat foarte mult. Prietena noastra Bianca Han, pe care o stim datorita participarilor la diverse concursuri de make-up si pe care am cautat-o ca nebuna pe tot internetul ca sa-i vad blogul - dar nu avea, si-a facut, in sfarsit blog! Desi am avut doar cateva conversatii scurte pe Facebook, mi se pare o domnisoara extrem de simpatica si de treaba, asa cum zicem noi pe aici, plus faptul ca are talent la machiat. Vreau sa ii urez, oficial, bun venit in blogosfera! Blogul ei il puteti accesa cu un click aici.
 

Part 2
Fiecare din noi s-a confruntat la un moment dat cu aceasta problema: cum sa ne organizam produsele destinate machiajului? Pentru ca mereu se intampla la fel ( sunt din ce in ce mai multe si atunci cand ma machiez folosesc produsele care sunt la indemana - cele de deasupra "gramezii" ), azi am luat atitudine impotriva lenei si nepasarii si am facut curatenie la sectorul produse destinate machiajului:). Iata ce a iesit.

Pana nu demult, foloseam o gentuta pentru cosmetice, pe care mai apoi am schimbat-o cu o alta, mult mai incomoda de folosit ca cealalta. Pe urma m-am hotarat sa imi depozitez produsele astfel:

Rezultat: o mare adunatura de rimeluri, creioane, eyelinere etc. Incomod, creioanele ieseau prin despartituri, ma enervam cautandu-le si intrebandu-ma ,,unde au disparut??.

Apoi m-am mai desteptat si am folosit asta:

Not good. Aceeasi gramada de cosmetice.

Azi am fost insa norocoasa. Mama a achizitionat din Kaufland, Cluj, un fel de mini-dulapior...pentru ce altceva, decat pentru cosmetice??


Asa arata "parterul":


Asa arata etajul 1


Si dulapiorul cu totul


Aici stau rimelurile, rujurile (putine la numar), creioanele, eyelinerele, anticearcanele etc.

Si aici stau restul de farduri, in cutiute si ambalaje mici:


Aceeasi treaba, better looking! Nu stiu de ce am lasat si plasticul in interior, dar l-am lasat.


Voi cum va depozitati produsele destinate makeup-ului?