Oje Farmasi

Salut!
Azi revin cu o postare ceva mai scurta, in care o sa va arat cateva din ojele mele Farmasi. Desi acestea nu exceleaza la capitolul rezistenta, eu ma declar multumita de achizitiile mele, mai ales ca am de ales dintr-o multime de culori si nuante, care mai de care mai frumoase. Urmeaza pozele:)

Cu blitz:Fara blitz:

Si gramada:

    Unghiile le-am facut pe moment, de fapt oja nu era uscata de tot in momentul in care am facut pozele ( imi cer scuze pentru modul in care am aplicat-o, dar nu am avut rabdareee ).

Codurile corespunzatoare fiecarei nuante: 
     Nuanta 1.  74
                 2.  88
                 3.  28
                 4.  65
                 5.  10

    Nuanta 1 si 2 sunt preferatele mele. 1 se remarca prin faptul ca are acele mici particule de sclipici roz si albastru, nu stiu daca se observa. E superba totusi. Nuanta 2 mi se pare ca este verde sidefat ziua si auriu seara. Nuantele 3 si 4 imi plac iarasi foarte mult, cu precizarea ca 4 pare a fi negru de la distanta. Nuanta 5 e frumoasa ca si culoare, dar consistenta e jalnica...parca nu e de la aceeasi firma. Nu stiu ce s-a intamplat cu ea, poate am nimerit eu una mai proasta, dar dupa 2 zile de la aplicare s-a dus  de pe unghii urat de tot. Oricum, celelalte rezista fara probleme 4-5 zile pe unghii, uneori chiar 6 (depinde de cate activitati am).
Pretul este unul foarte accesibil: 3.8 lei in Polus, Cluj-Napoca. Urmeaza si alte nuante, mai turbate!


Voi ce parere aveti de ojele Farmasi?

Va pup,

Labels: