Oje Farmasi

By Wednesday, February 09, 2011

Salut!
Azi revin cu o postare ceva mai scurta, in care o sa va arat cateva din ojele mele Farmasi. Desi acestea nu exceleaza la capitolul rezistenta, eu ma declar multumita de achizitiile mele, mai ales ca am de ales dintr-o multime de culori si nuante, care mai de care mai frumoase. Urmeaza pozele:)

Cu blitz:



Fara blitz:

Si gramada:

    Unghiile le-am facut pe moment, de fapt oja nu era uscata de tot in momentul in care am facut pozele ( imi cer scuze pentru modul in care am aplicat-o, dar nu am avut rabdareee ).

Codurile corespunzatoare fiecarei nuante: 
     Nuanta 1.  74
                 2.  88
                 3.  28
                 4.  65
                 5.  10

    Nuanta 1 si 2 sunt preferatele mele. 1 se remarca prin faptul ca are acele mici particule de sclipici roz si albastru, nu stiu daca se observa. E superba totusi. Nuanta 2 mi se pare ca este verde sidefat ziua si auriu seara. Nuantele 3 si 4 imi plac iarasi foarte mult, cu precizarea ca 4 pare a fi negru de la distanta. Nuanta 5 e frumoasa ca si culoare, dar consistenta e jalnica...parca nu e de la aceeasi firma. Nu stiu ce s-a intamplat cu ea, poate am nimerit eu una mai proasta, dar dupa 2 zile de la aplicare s-a dus  de pe unghii urat de tot. Oricum, celelalte rezista fara probleme 4-5 zile pe unghii, uneori chiar 6 (depinde de cate activitati am).
Pretul este unul foarte accesibil: 3.8 lei in Polus, Cluj-Napoca. Urmeaza si alte nuante, mai turbate!


Voi ce parere aveti de ojele Farmasi?

Va pup,

You Might Also Like

7 comentarii

  1. mie una imi plac nuantele:x imi place prima zi cum arata, dar a doua zi is jos de pe unghii..

    mai bine iei numai un lac OPI cu 50 de lei si sta 1 saptamana jumate decat 1 cu 4 lei si sta 2 zile..adica asta e parerea mea, mi'e cam lene sa ma fac cu lac;))

    ReplyDelete
  2. NUANTELE CU NR 1 SI 4 SUNT FAVORITELE MELE,SUNT TARE DRAGUTE.LANOI , RAR REUSESC SA GASESC LACURI DE UNGHII FARMASI DAR GASESC GLODENROSE CARE IMI PLAC FOARTE MULT SI CU TOPCOAT DEASUPRA REZISTA SI 5 ZILE.PUPICI!

    ReplyDelete
  3. @Denisa: asa cum spuneam, pe unghiile mele rezista cate 4-5 zile fara probleme, dat in 2 straturi, fara topcoat sau altceva. intr-adevar, nuanta aceea deschisa, 5, e cu probleme, dar voi avea grija si cu ea, daca o s-o mai folosesc. si sincer Denisa ... nu as da pe un lac 50 de lei:) o zi buna.

    ReplyDelete
  4. @Laura: nr . 1 si 4 sunt si favoritele mele! Am si eu lacuri de la Goldenrose, imi plac ffff mult si chiar sunt rezistente. Am unele culori pe care le-am cumparat de mai multe ori chiar, ca s-au terminat si le mai voiam:) Topcoat nu folosesc, nici nu stiu de ce. Dar e o idee buna! Multumesc! Te pup

    ReplyDelete
  5. Pe unghiile mele rezista o saptamana, iar pe unghiile unei colege de lucru a rezistat 10 zile.
    Cred ca treaba asta cu rezistatul lacului pe unghii depinde de fiecare in parte, La fel de bine pot sa-mi iau un OPI si sa nu reziste decat 2 zile pe unghiile mele.

    ReplyDelete
  6. Iti recomand sa te uiti si in iulius la Farmasi, au o gama muuult mai variata decat in polus :p

    ReplyDelete

Leave me your comment