Chantelle Face Masks + Blog Award

By Sunday, November 13, 2011 ,


   Nu stiu pe ce lume am trait eu pana acum, de nu am incercat mastile Chantelle. Se pare ca Iguanutza noastra este ,,universul de cunoastere,, pentru ca tot de la ea am aflat de mastile Chantelle, ca si de multe si multe alte produse.
   Mastile Chantelle, niste masti absolut fenomenale. Trebuie sa va spun ca le-am incercat doar pe cele de mai sus, masa revitalizanta (stanga) si masca termala (dreapta). Am fost si inca sunt destul de "fricoasa" cand vine vorba de a-mi pune ceva pe fata. Dupa cum bine stiti, tenul meu nu e tocmai cel mai permisibil si in toata viata mea de pana acum doar masti cu argila pot spune ca am folosit (cand am facut-o), de celelalte din comert nu ma prea apropiam la raft.

   Masca revitalizanta cu mar si castravete exact asta si face: revitalizeaza. La prima aplicare, am ramas indragostita de aceasta masca. Miroase delicios! As fi in stare s-o folosesc fie si numai pentru miros :) Revenind la treburi serioase, masca lasa pielea fina, curata si revitalizata. Da, nu e o poveste ca revitalizeaza, chiar o face. In afara de asta, pot spune ca imi uniformizeaza culoarea naturala a tenului, am observat asta inca de la prima aplicare. Micile sau mai marile pete de culoare rosiatica de pe tenul meu s-au ameliorat sau au disparut complet. Masca are rolul de a curata tenul de impuritati si de a-l revitaliza.
Este de culoare verde (logic!), miroase ... minunat si o recomand, recomand, recomand!

  Masca termala cu ginseng si iasomie m-a lasat putin ... "masca" :) Am aplicat-o pe tenul spalat cu apa calduta in prealabil si am simtit o caldura de indata ce am aplicat-o, am simtit efectul de sauna. Chiar e o masca termala, nici nu stiam ca exista vreuna de genul asta.  Este destinata eliminarii excesului de sebum curatarii tenului de impuritati, fiind potrivita, ca cealalta de mai sus, pentru toate tipurile de ten.
In ceea ce ma priveste pe mine si excesul meu nebun de sebum din zona T, pot spune ca a rezolvat acest aspect pentru cateva zile de la aplicare. Ce sa mai zic, o ador pur si simplu!

  Concluzia mea referitoare la cele doua masti este una cat se poate de simpla: le-am cumparat, le-am incercat si cu  siguranta le voi recumpara, nu numai pe cele doua de mai sus, ci si restul sortimentelor. In afara de efectele mentionate mai sus, am observat efecte favorabile si in ceea ce priveste punctele negre de pe nas, care s-au diminuat vizibil. Nu numai ca nu imi fac "necazuri", dar pot spune sincer ca mi le-au rezolvat. Niciodata tenul meu nu a fost atat de curat si luminos ca acum. Si cand ma gandesc ca de ani de zile stau in fata raionului de cosmetice din Kaufland si doar acum m-am gandit sa le incerc, ah..!

Le puteti gasi in Kaufland, la pretul de aproximativ 5 lei, fiind doua masti intr-un pachet.

  Blog award time!

  Am primit de la Laura, draga mea Laura, care mereu se gandeste la mine cand e vorba de tag-uri si alte minunatii, doua blog award-uri. Draga Laura, iti multumesc!



The Liebster Award is designed to be awarded to blogs
with less than 300 subscribers to spread the blog love
and get them out to a wider audience.


The Rules are:
1. Post displaying the award,
linking back to the person who awarded you.
2. Pick 3 blogs and let them know they're awarded.


THE 3 BLOGS ARE:
 1.Anncutza
 2.Irynuk  
 3.Choco


  Merge catre fetele de mai sus si:
  1. Byutzika
  2.Andreea's Land
  3. Miss Z
  4. Iguanutza
  5. Simi
  6. Colourful Bazaar


  Va pup!

You Might Also Like

7 comentarii

  1. trebuie sa le incerc si eu neparat!:x

    ReplyDelete
  2. multumesc mult pentru premiu! :*

    ReplyDelete
  3. Ahhh,maine merg la Kaufland\m/Yeeeyy!!
    Mersi mult pt acest review,chiar cautam ceva bun si ieftin care sa faca cele mentionate de tine.
    Mersi:*:*

    ReplyDelete
  4. @Choco si A.M: :*

    @Denisa: neaparat!

    @sunshine: alege-o pe cea care crezi ca ti se potriveste, astept un review si de la tine, favorabil sper! :)

    ReplyDelete
  5. Multumesc! Pupici!
    Nici eu nu am folosit mastile Chantelle :D Dar pe aici nu cred ca le gasesc...

    ReplyDelete
  6. Am incercat astazi Chantelle masca cu ulei de portocale si vitamina C. Da merita banii. Curata tenul si lasa in urma un miros foaaaarte placut. O recomand pentru ten gras. Eu am tenul mixt si pe alocuri strage un pic fata dupa indepartare.

    ReplyDelete

Leave me your comment