Cum imi aranjez parul toamna asta ...

By Thursday, September 29, 2011

Nu am fost mereu mare fana a capitolului "hairstyle", dar trebuie sa recunosc ca modul in care aleg sa imi aranjez parul este foarte important acum.
Avand in vedere faptul ca fiecarui sezon ii sunt asociate anumite tipuri de machiaje - despre care deja s-a vorbit destul de mult, stiluri de imbracaminte si coafuri, va voi prezenta optiunile mele in materie de hairstyle ale sezonului de toamna 2011.
Acestea fiind zise, here I go!



Cocul neglijent sau lejer, need I say more? Simplu si rapid, imi place sa-l realizez destul de des, mai ales atunci cand parul meu nu se afla in cea mai buna stare. Imi place ca e destul de 'messy', dar suficient de aranjat. Cu siguranta unul din favoritele mele.

Nu ignor nici cocurile de balerina, care necesita ceva mai multa indemanare si rabdare ca sa iasa perfecte, dar intotdeauna arata bine, ingrijite si daca mai realizam si un machiaj curat, totul e perfect! Cel mai bine merg la tinutele elegante,  me like it!


Pentru ca in acest sezon avem de ales intre cararea pe mijloc si cea intr-o parte, eu aleg clar cararea pe mijloc. Multa vreme am purtat o carare intr-o parte, poate de asta nu o mai suport acum :) La acest capitol, cararea pe mijloc o port neaparat la o coafura de genul ...





... cu suvitele din fata impletite (mai rar, cand am rabdare si chiar imi ies frumoase) sau intoarse, intoarse, intoarse! Mie imi place. Voua?

Cozile de cal. Desi sunt constienta de cat rau fac, port parul prins intr-o coada de cal mai des decat intr-un coc. Nu ma pot abtine, imi place la nebunie aceasta tendinta, desi niciodata nu reusesc sa am un par perfect intins. Vedetelor le sta bine, noua de ce sa nu ne stea?




Puteti purta cozile de par in combinatie cu panglici colorate sau puteti acoperi elasticul cu o suvita mai groasa de par din coada. Simplu, rapid si de efect!

In contrast cu parul perfect intins, prins in coada, vin buclele, pe care le port in zilele in care nu ma pot aduna sa imi fac o coafura decenta. Avand un par cu bucle naturale, nu e prea greu sa realizez un look fresh si aranjat: putina spuma pentru parul ondulat,  putina rabdare si gata.
Recomand acest stil, de fapt recomand naturaletea.


Imi place parul impletit. Imi place mult parul impletit. Recomand, recomand, recomand parul impletit! Cred ca oricui ii sta bine, totul este sa adaptati acest stil preferintelor voastre.



Acesea sunt optiunile mele in materie de hairstyle ale acestui sezon, pe care vi le recomand si voua cu toata inima. Cu toate acestea, multe din ele le port si in restul anului pentru ca imi plac pur si simplu si imi vin bine. Daca ar fi sa trag linie si sa aleg un stil care-mi place cel mai mult, probabil as sta mult sa ma gandesc deoarece toate imi plac. Tendintele din acest sezon sunt toate foarte interesante, trebuie sa recunoastem.

Pentru cele care sunt interesate, va recomand saloane de coafura Unirii .

Voi cum va aranjati parul in acest sezon?

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Toate coafurile prezentate de tine imi plac! toamna asta cred ca imi voi impleti parul mai des!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Leave me your comment