Iubire

      Lucurile se întamplă, fie că-s bune, fie că-s rele. În viața mea au fost destule momente în care pot zice că m-am îndrăgostit. Nu vă închipuiți acum că am și iubit de atâtea ori, căci între o simplă îndrăgosteală care oricum trece și o iubire adevărată este totuși o diferență enormă.

      De data asta, iubesc. O să dau un nume, unul singur, nu altul decât Max Factor, Miracle Touch. Fetelor, la ce v-ați gândit voi, micuțelor?
     Fondul ăsta de ten l-am primit de la o dragă prietenă care a știut că mi-l doresc. De ce mi l-am dorit? E simplu. Nu știu. Mi s-a pus pata pe el. L-am văzut acolo, la standul cosmeticelor, așa de mic și drăguț, iar pe tenul celei care mi l-a dăruit, așa de ... perfect. Lăsați-mă să vă spun că euforia îndrăgostelii a trecut, că sunt total lucidă și obiectivă - atât cât pot fi acum - e oficial, s-a sedimentat sentimentul iubirii. Și dacă vi se pare prea absurd sau exagerat să spun că îl iubesc, atunci vă rog .... doar încercați-l.
 Ce pot eu să vă spun, vă spun: are textura perfectă, perfectă pentru mine, pentru că este o combinație minunată între fluid și cremos; este extrem de H-I-D-R-A-T-A-N-T, o hidratare care se menține pe parcusul întregii zile și care nu este doar o senzație, este un fapt. Nuanța, de data asta, una potrivită pentru vară și anume Bronze, se potrivește perfect tenului meu! ”Deci, serios?” Asta mi-am zis și eu, când l-am încercat prima oara, pentru că nu mă așteptam să devină atât de bine una cu tenul meu nu foarte bronzat .... ce mai, dragoste pură. Pe tenul meu mixt rezistă frumos, însă căldurile astea îi îngreunează destul de mult munca, dar eu personal mă declar mulțumită până la cer și înapoi de performanțele lui (îl folosesc fără pudră) și de aspectul final al tenului. Îl folosesc cu drag și cu multă plăcere, aș sta cu el pe față non-stop. Îl folosesc cu drag mai cu seamă pentru că tenul nu își pierde hidratarea și finețea, pentru că nuanța este superbă ( ador nuanța bronzului ), pentru că ... e minunat.

Și mai am încă o precizare de făcut, dacă tot suntem la capitolul confesiuni. Cu fondurile de ten dermatocosmetice mă înteleg bine și îmi plac ( vorbesc despre cele de la Vichy, pe care le-am folosit mai mult ), dar Miracle Touch îl iubesc. Dacă până acum singurele produse pe care le-am adorat au fost uleiul de cocos, crema de față Beautiful Hydration de la Avon și cea din gama Aqua Youth, acum am și un fond de ten preferat. Nu încerc să vă conving, vreau doar să-mi împărtășesc bucuria cu voi.


Cantitate: 11,5 g
Acoperire: diferă în funcție de modul de aplicare; cu degetele, o acoperire ușoara, cu buretele sau pensula acoperire medie către mare
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Preț: între 45-50 de lei, depinde de unde îl luați
Ciudățenii: nici una, nici un coș, nici urmă de iritație


Voi aveți un astfel de fond de ten pe care să-l iubiți efectiv?
UPDATE


Atașez și o poză cu fățuca mea dată cu fondul de ten ...
Swatch:Labels: