ready.steady.glow


Pregătite să străluciți ??? Ce ziceți de puțină sclipire pe pielea voastră proaspăt bronzată ? 

De ce?

Pentru că bronzul de mai trebuie musai asortat cu o strălucire de mătase care ne duce cu gândul la Dove Silk Glow. Poate că ați uitat de ea, poate că n-ați încercat-o până acum, așa .. ca mine. Și ce pierdere.De ce îmi place așa de mult? Pentru că este ideală pentru vară și asta din cauză că hidratează nebunește de bine, miroase fain și lasă pe piele particule mici de sclipici care, să vă spun drept, arată superb pe pielea bronzată. O folosesc zilnic de când am descoperit-o, bineînțeles că de puțină vreme - tipic mie. Oh my, dar ce minunată e.

Dove Silk Glow
                   Mă scuzați că vă pun acum să vă băgați ochișorii în monitor ca să vedeți particulele sclipicioase ... în realitate, toată mâna sclipește! 


Se absoarbe repede, datorită formulei non-grase, se topește pur și simplu pe piele și o lasă fină ca mătasea... de unde și numele, Silk Glow! Și nu numai că pielea e catifelată, dar se simte că e hidratată.


Vă las și o poză cu ingredientele, poate îmi spuneți voi ceva despre ele ...

Pentru mine, loțiunea asta e un must-have în perioada asta, la fel ca rimelul waterproof, oja roșie, protecția solară sau ochelarii de soare ... poate am înnebunit, poate o iubesc!

De data asta, chiar am vrut să vă conving s-o încercați :D Am reușit? 
Și voi, micuțelor, care ați încercat-o până acum ... v-a plăcut la fel de mult ca mie?

Să aveți o săptămână minunată!


Labels: ,