ready.steady.glow

By Monday, May 21, 2012 ,


Pregătite să străluciÈ›i ??? Ce ziceÈ›i de puÈ›ină sclipire pe pielea voastră proaspăt bronzată ? 

De ce?

Pentru că bronzul de mai trebuie musai asortat cu o strălucire de mătase care ne duce cu gândul la Dove Silk Glow. Poate că ați uitat de ea, poate că n-ați încercat-o până acum, așa .. ca mine. Și ce pierdere.



De ce îmi place așa de mult? Pentru că este ideală pentru vară și asta din cauză că hidratează nebunește de bine, miroase fain și lasă pe piele particule mici de sclipici care, să vă spun drept, arată superb pe pielea bronzată. O folosesc zilnic de când am descoperit-o, bineînțeles că de puțină vreme - tipic mie. Oh my, dar ce minunată e.

Dove Silk Glow
                   Mă scuzaÈ›i că vă pun acum să vă băgaÈ›i ochiÈ™orii în monitor ca să vedeÈ›i particulele sclipicioase ... în realitate, toată mâna sclipeÈ™te! 


Se absoarbe repede, datorită formulei non-grase, se topește pur și simplu pe piele și o lasă fină ca mătasea... de unde și numele, Silk Glow! Și nu numai că pielea e catifelată, dar se simte că e hidratată.


Vă las și o poză cu ingredientele, poate îmi spuneți voi ceva despre ele ...

Pentru mine, loțiunea asta e un must-have în perioada asta, la fel ca rimelul waterproof, oja roșie, protecția solară sau ochelarii de soare ... poate am înnebunit, poate o iubesc!

De data asta, chiar am vrut să vă conving s-o încercaÈ›i :D Am reuÈ™it? 
Și voi, micuțelor, care ați încercat-o până acum ... v-a plăcut la fel de mult ca mie?

Să aveți o săptămână minunată!


You Might Also Like

13 comentarii

  1. Eu n-am incercat-o, dar ai descris-o asa de frumos ca acum clar e pe lista! Nu am in plan sa ma bronzez la soare, dar ma gandesc ca face pereche buna si cu autobronzantul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. deci te rog eu mult, Coconut, spune-mi ce autobronzant folosesti ... sau daca ai vreun review pe blog, da-mi de stire :D

      Delete
    2. Folosesc Piz Buin pt. bronzare treptata si sunt multumita de el, mai am putin de anul trecut, dar cand il termin vreau sa-l iau pe cel de la Alverde, are Aurora Toma un review pe blog si m-a convins. Daca vrei sa iei Piz Buin, cauta pe ebay, e la jumatate de pret fata de ce gasesti la noi.

      Delete
    3. Am vazut review-ul ei, l-am avut in mana, dar n-am stiut ce sa fac. Am luat pana la urma un lapte de corp cu bronzare progresiva de la Gerocossen :D ii fac review curand ... O sa faci review si tu la autobronzantul Alverde? :D

      Delete
  2. Deci eu nu stiu daca mai intru la tine pe blog sincer, sau nu ma mai lasa Rene :)) Tu stii ca de cate ori citesc ce scrii imi mai pun ceva pe wishlist??? O sa fiu data afara din casa cu siguranta , daca nu de el , de produsele care nu voi mai avea loc de depozitare :)))Vezi ca am facut machiajul , acum e randul tau , pup !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, ce comica esti, iubita :)) si ce harnicuta!! pfuai, il fac si eu curand :D

      Delete
  3. Replies
    1. Yeeey! :D sper sa-ti placa la fel de mult!

      Delete
  4. Eu am o lotiune similara de la Avon Bronze. Foarte mult imi place si o folosesc in fiecare zi de vara!

    ReplyDelete
  5. Am avut ocazia sa cumpar lotiunea asta insa nu eram hotarata, acum m-ai convins :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur tare mult, sper sa iti placa si tie asa mult

      Delete
  6. E excelentă crema asta, o folosesc de vara trecută când am descoperit-o datorită unei prietene. Îmi place tare mult cum miroase dar și cum arată pielea. Vara, când ies seara în rochii din in, așa fain arată crema pe corp în lumina serii.

    ReplyDelete

Leave me your comment