Iubire

By Friday, May 11, 2012

      Lucurile se întamplă, fie că-s bune, fie că-s rele. În viața mea au fost destule momente în care pot zice că m-am îndrăgostit. Nu vă închipuiți acum că am și iubit de atâtea ori, căci între o simplă îndrăgosteală care oricum trece și o iubire adevărată este totuși o diferență enormă.

      De data asta, iubesc. O să dau un nume, unul singur, nu altul decât Max Factor, Miracle Touch. Fetelor, la ce v-ați gândit voi, micuțelor?




     Fondul ăsta de ten l-am primit de la o dragă prietenă care a știut că mi-l doresc. De ce mi l-am dorit? E simplu. Nu știu. Mi s-a pus pata pe el. L-am văzut acolo, la standul cosmeticelor, așa de mic și drăguț, iar pe tenul celei care mi l-a dăruit, așa de ... perfect. Lăsați-mă să vă spun că euforia îndrăgostelii a trecut, că sunt total lucidă și obiectivă - atât cât pot fi acum - e oficial, s-a sedimentat sentimentul iubirii. Și dacă vi se pare prea absurd sau exagerat să spun că îl iubesc, atunci vă rog .... doar încercați-l.




 Ce pot eu să vă spun, vă spun: are textura perfectă, perfectă pentru mine, pentru că este o combinație minunată între fluid și cremos; este extrem de H-I-D-R-A-T-A-N-T, o hidratare care se menține pe parcusul întregii zile și care nu este doar o senzație, este un fapt. Nuanța, de data asta, una potrivită pentru vară și anume Bronze, se potrivește perfect tenului meu! ”Deci, serios?” Asta mi-am zis și eu, când l-am încercat prima oara, pentru că nu mă așteptam să devină atât de bine una cu tenul meu nu foarte bronzat .... ce mai, dragoste pură. Pe tenul meu mixt rezistă frumos, însă căldurile astea îi îngreunează destul de mult munca, dar eu personal mă declar mulțumită până la cer și înapoi de performanțele lui (îl folosesc fără pudră) și de aspectul final al tenului. Îl folosesc cu drag și cu multă plăcere, aș sta cu el pe față non-stop. Îl folosesc cu drag mai cu seamă pentru că tenul nu își pierde hidratarea și finețea, pentru că nuanța este superbă ( ador nuanța bronzului ), pentru că ... e minunat.





Și mai am încă o precizare de făcut, dacă tot suntem la capitolul confesiuni. Cu fondurile de ten dermatocosmetice mă înteleg bine și îmi plac ( vorbesc despre cele de la Vichy, pe care le-am folosit mai mult ), dar Miracle Touch îl iubesc. Dacă până acum singurele produse pe care le-am adorat au fost uleiul de cocos, crema de față Beautiful Hydration de la Avon și cea din gama Aqua Youth, acum am și un fond de ten preferat. Nu încerc să vă conving, vreau doar să-mi împărtășesc bucuria cu voi.






Cantitate: 11,5 g
Acoperire: diferă în funcție de modul de aplicare; cu degetele, o acoperire ușoara, cu buretele sau pensula acoperire medie către mare
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Preț: între 45-50 de lei, depinde de unde îl luați
Ciudățenii: nici una, nici un coș, nici urmă de iritație


Voi aveți un astfel de fond de ten pe care să-l iubiți efectiv?




UPDATE


Atașez și o poză cu fățuca mea dată cu fondul de ten ...




Swatch:



You Might Also Like

10 comentarii

  1. Mi-a stat inima cand am vazut titlul si apoi mi-a mai stat o data pentru ca vb atat de frumos despre el incat nu cred ca am sa rezist tentatiei sa nu-l incerc :D Vreau sa-mi cer si scuze ca am absentat in ultima vreme si nu am mai vb, o sa ma fac bine din nebuneala si revin , promit, nu ma uita intre timp.Pupici !

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Am stiut ca o sa te sperii. Nu te uit, esti prietena mea, te pup

      Delete
  2. asa de frumos ai scris review... Mersi tare mult.puup

    ReplyDelete
  3. un swatch , ceva? ;;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Magda, imi pare rau ca revin atat de tarziu cu un raspuns. Voi face un swatch chiar maine!

      Delete
  4. M-ai facut curioasa...dar as fi vrut sa vad si niste poze cu tenul tau dat cu fdt,eventual inainte si dupa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carmen, am postat si o poza cu tenul meu dat cu fondul de ten.

      Delete
  5. foarte frumos review-ul :X am incercat si eu cateva fonduri de ten de la Max Factor si am nu mai cuvinte de lauda

    ReplyDelete
  6. Hello, cߋnstantly i used to check blog posts here early in thе morninց, siոce i enjoy to find
    out more and more.

    Here is my web ρаge :: derm exclusive consumer reviews

    ReplyDelete

Leave me your comment