Apidermaliv | Crema preferata a momentului


Apidermaliv este o cremuță care nu sare în ochi printr-un nume sonor, ușor de reținut. De fapt, nici nu pare a fi cine știe ce cremuță. Are un ambalaj pe care multe din noi nu îl găsesc practic, eu însămi am fugit de tipul ăsta de ambalaj în ultimul an.
Minunea, și nu atribui această denumire chiar oricărei creme, se află dincolo de ambalajul simplu, dincolo de culoarea verde de pe etichetă și de denumirea oarecum ciudățică, însă foarte specială. 
Cremuța conține numai bunătăți: lăptișor de matcă, unt de shea și ulei de măsline, combinația fatală pentru combaterea pielii deshidratate și lipsite de strălucire.

Lăptișorul de matcă este cel care m-a făcut foarte curioasă de cum am cumpărat-o, are proprietăți antirid și de hidratare. Și când se ia lăptișorul de matcă de mână cu uleiul de măsline și untul de shea iese....o minunăție de cremă exact pe gustul meu.
Cum am ajuns s-o cumpăr? Din curiozitate.

Recunosc că am devenit fana #1 a acestei creme. Am aplicat-o pe ten, prima și prima dată, cu teamă și mai ales greoi, deoarece are o consistență care îndeamnă la masat tenul. După asta, intră destul de repede în piele, de obicei dupa 4-5 minute continui cu machiajul fără probleme.

Și totuși, dacă vă întrebați de ce-s eu așa mulțumită de ea, vă spun... Îmi place efectul cremei asupra tenului meu. Aspectul lui este altul de când o folosesc. Este luminos, hidratat, pare mai sănătos ... Cele două liniuțe de sub ochi, datorate nopților în care am dormit pe o parte (!!!) sunt VIZIBIL diminuate. Cât m-au mai necăjit. Aspectul întregii fețe este altul, pielea se simte altfel. Adio porțiuni uscate. Și am mai remarcat și o reducere considerabilă a ,,răutăților,, care apar pe ten în anumite zile.

Deocamdată nu am nimic să-i reproșez.

Concluzia mea este simplă și predictibilă. Este preferata mea la momentul actual și presimt că va rămâne toată iarna. Așa că, dragele mele cremuțe din dulăpior ... ați pierdut bătălia! Câștigă Apidermaliv, o cremuță de 9,99 lei.

*Produsul a fost cumpărat din banii mei și review-ul este cât se poate de obiectiv, având în vedere că mă aflu încă sub aburii îndrăgostelii.:)

Ați încercat-o? Ce alte produse Complex Apicol vă plac? Ceva recomandări aveți pentru mine?
Cu drag,
Carmen


Later Edit: 19.12.2012
Onestitatea mă obligă să mărturisesc că am limitat utilizarea cremei și asta pentru că tenul meu mixt se încăpățânează să nu-mi facă pe plac. Am observat o încărcare a tenului în urma utilizării ei de 2 ori pe zi. 

Labels: ,