Oh my Gosh

By Friday, November 23, 2012 , ,

 
Mare bucurie azi, au venit cosmeticalele din Danemarca și, mai exact, pachețelul Gosh cu bunătăți. Nu vreau aici să mă laud (deși cam asta fac), dar bucuria nu mă lasă nici să citesc ce am de citit pentru facultă.
 Pregătit cu multă grijă, așa ca pentru o persoană entuziasmată și nerăbdătoare, venirea lui m-a bucurat mult mai cu seamă pentru că nu am încercat până acum nici un produs de-al lor.
 
Bucuria mea nu include, totuși, numai acest motiv și, bineînțeles, motivul evident - adică nu știai că iubesc cosmeticele? - ci și profesionalismul și prietenia de care au dat cei de la Gosh dovadă în tot procesul ăsta, din momentul trimiterii mailului către ei și până la primirea produselor. Despre ei pot zice atât ca să îmi exprim mulțumirea: mari domni.
 
Nu am făcut poze și cu sfâșierea efectivă a ambalajelor, ar fi fost....greu să fac pozele singură. :D 
 
Închei aici pledoaria mea (scrisă) pentru reprezentații Gosh și mai adaug doar că începe testarea!
 
 
Am o mulțiiiiime de review-uri de făcut și, acum că am primit și produsele Gosh, treaba tocmai a devenit mai interesantă :)
O să vă țin la curent cu ceea ce se întâmplă pe parcurs, prin acele mici postări în care spun ce port în ziua respectivă.
 
Sper că ați avut o zi minunată și vă doresc un weekend ... așa cum vi-l doriți voi :D Eu o să ma odihnesc și o să citesc.
 
 
Cu drag,
CarmenYou Might Also Like

6 comentarii

 1. Si eu am cateva produse de la ei si imi plsc, sa le folosesti sanatoasa!

  ReplyDelete
 2. Eu am un bronzer mat pulbere pe care il adooor!!!!!
  Sa le folosesti cu placere!

  ReplyDelete
 3. foarte frumos,astept review-uri.pupp

  ReplyDelete
 4. Foarte frumoase, sa le folosesti cu placere! De azi ai un nou follower, imi place stilul tau de a scrie, mi se pare funny si relaxant :))

  ReplyDelete

Leave me your comment