Oh my Gosh

By Friday, November 23, 2012 , ,

 
Mare bucurie azi, au venit cosmeticalele din Danemarca È™i, mai exact, pacheÈ›elul Gosh cu bunătăți. Nu vreau aici să mă laud (deÈ™i cam asta fac), dar bucuria nu mă lasă nici să citesc ce am de citit pentru facultă.
 Pregătit cu multă grijă, aÈ™a ca pentru o persoană entuziasmată È™i nerăbdătoare, venirea lui m-a bucurat mult mai cu seamă pentru că nu am încercat până acum nici un produs de-al lor.
 
Bucuria mea nu include, totuÈ™i, numai acest motiv È™i, bineînÈ›eles, motivul evident - adică nu È™tiai că iubesc cosmeticele? - ci È™i profesionalismul È™i prietenia de care au dat cei de la Gosh dovadă în tot procesul ăsta, din momentul trimiterii mailului către ei È™i până la primirea produselor. Despre ei pot zice atât ca să îmi exprim mulÈ›umirea: mari domni.
 
Nu am făcut poze È™i cu sfâșierea efectivă a ambalajelor, ar fi fost....greu să fac pozele singură. :D 
 
ÃŽnchei aici pledoaria mea (scrisă) pentru reprezentaÈ›ii Gosh È™i mai adaug doar că începe testarea!
 
 
Am o mulÈ›iiiiime de review-uri de făcut È™i, acum că am primit È™i produsele Gosh, treaba tocmai a devenit mai interesantă :)
O să vă țin la curent cu ceea ce se întâmplă pe parcurs, prin acele mici postări în care spun ce port în ziua respectivă.
 
Sper că ați avut o zi minunată și vă doresc un weekend ... așa cum vi-l doriți voi :D Eu o să ma odihnesc și o să citesc.
 
 




Cu drag,
Carmen



You Might Also Like

6 comentarii

  1. Si eu am cateva produse de la ei si imi plsc, sa le folosesti sanatoasa!

    ReplyDelete
  2. Eu am un bronzer mat pulbere pe care il adooor!!!!!
    Sa le folosesti cu placere!

    ReplyDelete
  3. Foarte frumoase, sa le folosesti cu placere! De azi ai un nou follower, imi place stilul tau de a scrie, mi se pare funny si relaxant :))

    ReplyDelete

Leave me your comment