What's new on my dressing table (II)

 Am luat în serios ce vă spuneam aici despre ideea de a ține un memory jar. Mă bucur să văd că se umple de bilețele cu lucruri frumoase, deși de multe din ele uit și nu le scriu întotdeauna. Până acum am nu doar bilețele scrise de mine, ci și bilete la câteva filme care mi-au plăcut și care reflectă seri speciale. 
Exfoliantul chimic Avene Cleanance K (review) l-am luat de aproximativ 2 săptămâni și îi voi face un review în lunile care urmează. Am apelat la Avene pentru că nu știam ce să aleg, l-am găsit la un preț accesibil și eu oricum sunt încântată de produsele Avene. Zic doar atât, deocamdată sunt mulțumită de el! :D
BB cream-ul Avon (review) este preferatul meu dintre toate produsele de machiaj de pe măsuța de toaletă :)) Deși are o acoperire mică (de care nu mă plâng momentan), îmi place la nebunie textura extrem de ușoară și finish-ul luminos. E atât de drăguț și ambalajul că nici nu puteam să-i rezist. Review voi face curând.
Cred că vi s-a întâmplat și vouă să treceți pe lângă cineva sau să stați lângă o persoană al cărei parfum pur și simplu să-l adorați. Cu Zara Black povestea a stat exact așa și restul e....parfum!

Dacă ați încercat vreunul din produsele de mai sus, aștept cu drag opiniile voastre în secțiunea comentarii.
Să aveți o săptămână minunată :*

Labels: ,