What's new on my dressing table (II)

By Sunday, April 07, 2013 ,

 Am luat în serios ce vă spuneam aici despre ideea de a È›ine un memory jar. Mă bucur să văd că se umple de bileÈ›ele cu lucruri frumoase, deÈ™i de multe din ele uit È™i nu le scriu întotdeauna. Până acum am nu doar bileÈ›ele scrise de mine, ci È™i bilete la câteva filme care mi-au plăcut È™i care reflectă seri speciale. 
Exfoliantul chimic Avene Cleanance K (review) l-am luat de aproximativ 2 săptămâni și îi voi face un review în lunile care urmează. Am apelat la Avene pentru că nu știam ce să aleg, l-am găsit la un preț accesibil și eu oricum sunt încântată de produsele Avene. Zic doar atât, deocamdată sunt mulțumită de el! :D
BB cream-ul Avon (review) este preferatul meu dintre toate produsele de machiaj de pe măsuța de toaletă :)) Deși are o acoperire mică (de care nu mă plâng momentan), îmi place la nebunie textura extrem de ușoară și finish-ul luminos. E atât de drăguț și ambalajul că nici nu puteam să-i rezist. Review voi face curând.
Cred că vi s-a întâmplat și vouă să treceți pe lângă cineva sau să stați lângă o persoană al cărei parfum pur și simplu să-l adorați. Cu Zara Black povestea a stat exact așa și restul e....parfum!

Dacă ați încercat vreunul din produsele de mai sus, aștept cu drag opiniile voastre în secțiunea comentarii.
Să aveți o săptămână minunată :*

You Might Also Like

10 comentarii

  1. n-am incercat nimic din produsele prezentate de tine dar mi-ar place exfoliantul :)

    p.s. as aprecia foarte mult daca mi-ai lasa un comm aici, multumesc.
    http://blogbyflora.blogspot.ro/2013/04/de-ce-citesc.html#comment-form

    ReplyDelete
  2. Nu am incercat aceste produse si mi-ar placea sa vad review la exfoliant...:) mi-a placut aceasta postare "What's new on my dressing table":)

    ReplyDelete
  3. Si borcanul meu cu biletele se umple, chiar imi place mult ideea.
    Si apropo de parfumul de la Zara, e preferatul meu! Am terminat a doua sticluta si abia astept sa mi-l cumpar din nou <3

    ReplyDelete
  4. Am intalnit la Zara un parfum care miroase aproape identic cu parfumul meu preferat, Michael Kors. Din pacate, rezistenta nu e aceeasi. O tipa de acolo mi-a zis ca majoritatea parfumurilor Zara sunt copii dupa parfumuri mai scumpe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, nu stiu de ce nu ma surprinde deloc ceea ce-mi spui :D

      Delete
  5. M-a facut curioasa exfoliantul.
    Astept parerea ta despre el :)

    ReplyDelete
  6. chiar eram curioasa de bb cream-ul de la Avon, nu ma deranjeaza daca are acoperire mica dr sa nu aibe alte defecte

    ReplyDelete

Leave me your comment