Review: Avene Cleanance K

By Thursday, May 23, 2013 ,

Când am scris prima dată despre Cleanance K vă spuneam că sunt mulțumită de efectele ei asupra tenului meu. Știu că ați așteptat mai multe detalii și, sinceră să fiu, eram și eu curioasă de felul în care aveau să evolueze lucrurile cu această cremuță.
La Avene Cleanance K am ajuns din disperare, avusesem o perioadă în care tenul meu o luase razna. Aveam coșuri mari și dureroase sub piele, care nu ieșeau afară cu săptămânile, mă dureau noaptea și ziua și erau foarte inestetice. Nu reușeam să le acopăr cu nici un fond de ten, pentru că erau foarte roșii și umflate. Aveam o zonă anume unde problemele erau foarte persistente, pe obrazul stâng. Nu-mi treceau coșulețele de acolo cu absolut nimic. La un moment dat, i-am făcut o poză Laurei și i-am cerut părerea...ea m-a trimis la dermatolog dar eu nu și nu. 
M-am gândit să acționez singură și am fost ferm convinsă că un exfoliant chimic m-ar ajuta. După ce am încercat o mostră de BHA 1% de la Paula's, am fost foarte dezamăgită pentru că problemele mele nu păreau să se rezolve, ci să se accentueze. Așa că am căutat alte variante și am ajuns la Avene. Am mai folosit produse de la ei și am fost mereu foarte mulțumită de ele.
Date fiind problemele tenului meu despre care v-am zis mai sus, am început să folosesc Cleanance K zilnic. Nu știu cât de bine am făcut că am folosit-o zilnic, dar chiar nu mai știam ce altceva pot folosi fără să agravez problemele existente. Am aplicat-o cu sfințenie seară de seară, timp de o săptămână, după demachiere, curățare și tonifiere iar mai apoi am folosit-o o dată la câteva zile. De ce am renunțat asa repede la folosirea zilnică? Păi pentru că după câteva zile tenul meu dădea deja semne de ”însănătoșire”. După primele 2-3 aplicări era deja atât de fin și de luminos încât îmi venea să strig în gura mare ”Cleanance K, te iubesc!”.
După o săptămână, coșurile erau aproape vindecate, roșeața începuse deja să se ducă din primele zile. Deci rezultatul era, pe bune, fascinant. Mă trezeam dimineață de dimineață și vedeam îmbunătățirile. Mă minunam.
După aceste zile, am redus folosirea ei și am alternat-o cu o altă cremuță despre care vă vorbesc altădată și care e, și ea, minunată. Acum Cleanance L folosesc atunci când îmi amintesc, pentru că probleme grave cu coșuri dureroase sub piele, roșeață și alti demoni, nu mai am. Încă îmi place efectul ei asupra tenului meu și, ca să vă fac o mărturisire, nici nu mai folosesc mășțile Chantelle de când am Cleanance K pentru că simt că nu mai e nevoie. De fapt, nu mai folosesc nici o mască de curățare și doar știți, dacă mă urmăriți, cât de mult iubesc măștile Chantelle.
Cremuța vine într-un ambalaj sub formă de tub, are 40 ml și o valabilitate de 12 luni de la deschidere. Are o consistență de cremă, dar intră repede în piele ca un gel. Probabil de aia îi și spune cream-gel. Conține 50% apă termală, este cu adevărat hidratantă și are un pH de 3.5 pentru o exfoliere maximă, fără iritații. A mea a costat 47 de lei, dar prețul diferă în funcție de farmacia de unde o achiziționați. Dacă-mi place? Da. Dacă o mai cumpăr după ce se termină? Clar, da.

Ați încercat-o? Dacă nu, v-am convins s-o faceți? :P

You Might Also Like

6 comentarii

 1. Buna,
  De unde ai achizitionata? Eu o gasesc numai la preturi de peste 60 de lei si sare un pic peste buget.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eu am luat-o ieri de la BellaDonna cu 54 ron :)

   Delete
 2. Chiar, de unde ai luta-o?
  Si eu tot la preturi mari o gasesc
  Mersi,

  Andi

  ReplyDelete
  Replies
  1. O poti gasi la farmaciile Ducfarm, ultima data am dat 48 de lei pe ea (acum vreo 2 luni)

   Delete
  2. Eu o am recomandata de un dermatolog si am luat-o de la farmacia Dona cu 10% reducere

   Delete
  3. Eu o am recomandata de un dermatolog si am luat-o de la farmacia Dona cu 10% reducere

   Delete

Leave me your comment